Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Woonzorgcentrum De Veste in Naarden is dringend op zoek naar vrijwilligers voor een dagdeel in het winkeltje. Je helpt bewoners met hun dagelijkse boodschappen. Je kunt van 9.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur werken. Je werkt volgens een rooster. Er heerst een gezellige sfeer. 

- Voor de opvang van vier tot zes kinderen tussen de 1-3 jaar, tijdens de les van hun Oekraïense moeders in Naarderheem, zoeken wij vrijwilligers die op woensdag- of donderdagochtend anderhalf uur overhebben om met deze kinderen te spelen.  De moeders zijn hier erg blij mee.

- Nusantara zorgcentrum in Bussum organiseert op maandag 30 mei, dinsdag 31 mei en woensdag 1 en donderdag 2 juni een alternatieve avondvierdaagse. Voor dit project zijn eenmalig vrijwilligers nodig: je bemant een stempelpost of duwt een rolstoel. Het tijdstip is van 18.00 tot ongeveer 19.15 uur; het is ook prima als je tweemaal kunt meedoen. Erg veel bewoners willen meedoen, dus jouw hulp komt prima van pas voor dit evenement! Ook jongeren zijn van harte welkom.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden, De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


Burgersdijk gooit no-hitter

BUSSUM In de met 10-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Twins Oosterhout zette HCAW-werper Dennis Burgersdijk zondag een uitzonderlijke prestatie neer. Voor het eerst in zijn reeds lange honkballoopbaan kreeg Burgersdijk in een volledige wedstrijd geen honkslag tegen.

In de zeven innings die de wedstrijd duurde, liet Burgersdijk slechts twee lopers op de honken toe. In de eerste inning gooide hij één keer vier wijd, een inning later raakte hij een slagman waardoor die een vrije loop kreeg. De honkballers van HCAW kennen dit seizoen sowieso een bijzondere seizoenstart. Nog nooit eerder in de lange Hoofdklasse-historie wist het team de eerste twaalf wedstrijden van het seizoen allemaal in winst om te zetten.