Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De tuin van het Vogelopvangcentrum Naarden kan een fikse opknapbeurt gebruiken. Wie houdt van tuinieren en vindt dit leuk om te doen? Een tijdstip kun je zelf bepalen. De beheerder fungeert als vraagbaak en jouw deskundigheid is leidend. Kortom, heb je groene vingers en zin in een zelfstandige uitdaging? Welkom!

- Het is weer voorjaar en we trekken er weer op uit. Bewoners van de Veste en de Beer in Naarden willen er graag met de duofiets op uit. Wie houdt van fietsen en vindt het leuk om samen met een bewoner op de duofiets op jouw tijd een gezellig fietstochtje te maken?

- Houd jij van lezen én van kinderen? Doe dan mee met het project VoorleesExpress in Muiden, Naarden en Bussum! Voor dit project van twintig weken en twee uurtjes per week zijn wij op zoek naar voorlezers. Je leest kinderen in een gezin met taalachterstand voor. Ook stimuleer je ouders om zelf voor te gaan lezen. 

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden (De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


Benefietconcert in Grote Kerk

NAARDEN "De oorlog in Oekraïne is heel dichtbij. Wij vinden het hartverscheurend om te zien dat dit geweld zo veel leed veroorzaakt. Ons hart gaat uit naar alle burgers van Oekraïne. Daarom openen we het grootorgel, het hart van Grote Kerk Naarden, voor een concert", laat Ellen Snoep, directeur van Stichting Grote Kerk Naarden, weten.

Huisorganist Wybe Kooijmans trekt op zondagmiddag 3 april vanaf 15.30 uur een uur lang alle registers open. Een licht en kleurrijk orgelconcert met onder meer muziek van Händel, Louis Claude Daquin, Francois Gossec en Wim Kloek, maar ook vrije arrangementen waarin de bezoekers titelmuziek van tv-series en zelfs The Beatles terughoren. Kaarten voor dit benefietconcert zijn verkrijgbaar aan de deur: startprijs 7,50 euro. Stichting Grote Kerk Naarden zet zich belangeloos in. Alle opbrengst gaat geheel naar Giro 999 van Stichting Vluchteling.