Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Een goed voornemen in het nieuwe jaar 2022? Kom dan helpen bij Stichting Kinderen in Nood in Bussum. Deze stichting zet zich in voor de arme medemens in voornamelijk Oost-Europa. We werken vanuit een loods in Bussum en zijn op zoek naar sorteerders voor een dagdeel op donderdag of vrijdag. Daarnaast zoeken wij handige mensen die allerlei goederen kunnen repareren zoals rollators en fietsjes. Om deze goederen te vervoeren zijn wij ook op zoek naar chauffeurs of stevige mensen die het leuk vinden om een vrachtwagen te laden. Daarnaast willen wij in het nieuwe jaar af en toe op zaterdagmorgen kleding sorteren, uitzoeken en in dozen doen. Dus wil je af en toe iets doen, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Ga gerust met ons in gesprek, wij zijn blij met alle hulp van jong en oud!

- Kinderboerderij 't Mouwtje in Bussum heeft ook plannen voor 2022. Wij zoeken voor de zondagen of woensdagen vrijwilligers die willen helpen bij het verzorgen van de dieren, het onderhouden van de boerderij (vegen, hokken verschonen, onkruid wieden). Daarnaast als gastvrouw/gastheer optreden voor de bezoekers. We vragen minimaal een inzet van één dagdeel per week (tussen 09.30 en 16.00 uur) in een gezellig team. En je wordt natuurlijk ingewerkt. De bezoekers waarderen onze locatie enorm en het zou fijn zijn als we door jullie inzet vaker open kunnen voor het publiek. Ook hier geldt: bel gerust voor een informatief gesprekje. 

Voor meer info zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen op de Ceintuurbaan 47 in Bussum en/of op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in De Plataan (Maj. Kampsstraat 3) in Naarden.


Drugskoppel op vrije voeten

BUSSUM Het stel uit Bussum dat op 24 augustus jl. werd aangehouden nadat de politie op het Stationsplein in Bussum drugs in de buddyseat van hun scooter aantrof, is weer op vrije voeten. 

Dat heeft de rechtbank bepaald. Op 16 maart dient de strafzaak tegen de twee: op die dag moeten zij zich weer melden.

Dolk en boksbeugel