Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Ben jij graag bezig? Kom de Technische Dienst van Het Nederlands Vestingmuseum in Naarden een handje helpen. Je werkt in een leuke ploeg en er is genoeg te doen: groenonderhoud, schilderwerk, straatwerk, onderhoud et cetera.

- Ben jij sportief en heb je in 2022 tijd over? Vind je het leuk om fietstochten van wijkontmoetingscentrum Bellefleur in Naarden te begeleiden in de periode april tot en met oktober? Wij fietsen op de tweede en vierde woensdag van de maand. De lengte van de tochten is ongeveer 35 km. Het is een gezellig groepsgebeuren.

- Wonen bij September in Muiden zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om een maal per maand de spelletjesmiddag, waaronder bridgen, te begeleiden. Dus kun jij bridgen en heb je affiniteit met mensen met dementie? Neem contact met ons op voor een verdere invulling.

Voor meer info zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen op de Ceintuurbaan 47 in Bussum en/of op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in De Plataan (Maj. Kampsstraat 3) in Naarden.


Dialoog vraagt bijdrage voor voedselpakket

GOOISE MEREN Stichting Dialoog voert opnieuw actie voor voedselpakketten die in de week voor kerst aan zeer arme gezinnen in Râmnicu Sărat en omgeving worden uitgereikt.

"Het valt voor de drommel niet mee om met een gezin met vier kinderen rond te komen van 195 euro in de maand. Dan ook nog wat opzijleggen om de feestdagen gezellig door te komen...; een knappe politicus die kan uitleggen hoe dat moet", zegt woordvoerder Hans Mobach van Stichting Dialoog.
"De gezinnen die een pakket mogen ontvangen krijgen een bon toegestuurd, waarmee ze (na legitimatie) hun voedselpakket uitgereikt krijgen. Kosten per pakket: 27 euro. Dit bedrag wordt voor 100 procent besteed aan de inhoud”, garandeert Mobach. Deze actie steunen? Maak 27 euro (tot 17 december) over op rekeningnummer NL92 RABO 0343 7111 09 t.n.v. Stichting Dialoog, o.v.v. 'Voedselpakket' (aftrekbare gift!).