Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren: 

- Het Bussums Geheugenhuis in de Uit-Wijk zoekt assistentie voor een morgen per week. Ga jij graag met mensen om, vind je het fijn om in een gezellig team te werken en heb jij affiniteit met mensen met dementie? Kom dan bij ons als vrijwilliger werken!

- Wereldwinkel Bussum zoekt een medewerker ter ondersteuning van de boekhouding van de winkel en de penningmeester. Ben jij goed met cijfers, heb jij 2 tot 3 uurtjes over per week en wil jij iets doen voor een goed doel?

- Het Comeniusmuseum in Naarden is op zoek naar een enthousiaste gastvrouw/gastheer voor de balie. Als baliemedewerker ontvang je de bezoekers van het museum. Houd je van geschiedenis, spreek je Engels en werk je graag in een rustige setting, dan is dit iets voor jou.  

Voor meer info zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen op de Ceintuurbaan 47 in Bussum en/of op woensdag 14.00 tot 15.00 uur in De Plataan in Naarden.


Lever DE-punten in voor Voedselbank

BUSSUM/NAARDEN Met de feestdagen op komst steekt Lionsclub Gooiland Voedselbank Naarden, Bussum en Hilversumse Meent opnieuw de helpende hand toe. Voor de tiende keer zamelt Lionsclub Gooiland namelijk DE-koffiepunten voor de Voedselbank Bussum-Naarden-Hilversumse Meent in.

 Help ook mee en lever de Douwe Egberts-punten in voor koffie voor de voedselbank. Voor elke 500 punten krijgt de voedselbank een pak koffie voor haar klanten. Vorig jaar heeft Lionsclub Gooiland voor meer dan 1.100 pakken koffie ingezameld.De getelde punten kunnen tot en met 31 december 2021 ingeleverd worden via de verzameldozen, te vinden bij de volgende deelnemers: Bussum: AH Koekoeklaan, AH Veerstraat, Broodzaak Le Perron Julianaplein, Natuurlijk Beter Drogist Laarderweg 60, Notariskantoor Goossens Brediusweg en 11 O'Coffee Koffiebar Brinklaan 102. Verder bij: AH Hilversumse Meent, De Vershof Huizen en Ruysdael op ‘t Hoekje Naarden-Vesting.