Afbeelding

Bedankt iedereen

Bijna had ik geschreven: eindelijk rust, maar dat zou bezijden de waarheid zijn. Gelukkig heeft de politie zich van haar beste kanten getoond, zodat de acute angst bij mij is weggenomen. Helaas blijft het spook van de latente vrees en bedreiging nog danig in mij rondwaren. 
Omdat het onderzoek nog in handen is van justitie kan ik niet tot namen en situaties overgaan, want dan zou ik mezelf in de vingers snijden. Hartverwarmend is ook het optreden van de vele buurtbewoners, waar ik zeer zeker een hoge pet van op heb.
Alert, alom aanwezig en zich druk makend om het welzijn in de buurt, zoals dat in mijn directe omgeving behoort te zijn. Hun betrokkenheid is een weldaad voor ziel en zaligheid.

Voor een persoon als ik, die al 29 jaar woont in flat Koningsbos een meer dan prettige gedachte. Ik heb er zelfs enkele pakkende regels aan besteed, uitgaande van het duivelse karakter van de betrokkene, die het hele circus zelf op gang heeft gebracht. Het salvo van een duvel gaat als dum-dum kogels door hart en ziel. Alles wordt geraakt!
 
Het is onvoorstelbaar dat een woningbouwvereniging van 42 appartementen zomaar lukraak bewoners toelaat zonder een nauwkeurige scanning te laten plaatsvinden. Borderliners, bipolairen, om van de anderen maar te zwijgen, dienen begeleid te worden, zodat zeer ernstige conflicten niet tot het dagelijkse patroon gaan behoren. Zoals in Koningsbos al is gebeurd.