Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Reddingsbrigade Naarden is op zoek naar een penningmeester. Heb jij affiniteit met cijfers, jaarverslagen en begroting en wil je je graag vrijwillig inzetten voor een goed doel? Dan is dit je kans. 

- In wijkontmoetingscentrum De Plataan in Naarden gaan binnenkort de bibliotheek, De Schakel en Versa Welzijn zich vestigen. Voor dit schitterend nieuwe gebouw zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers. Ga je graag met mensen om, dan is dit echt een hele leuke vrijwilligersfunctie. Je wordt in onderling overleg ingedeeld in een gezellig team. Ga gewoon in gesprek en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

- Gezellig samen lunchen? Anneke heeft MS en wil graag af en toe met iemand lunchen of winkelen. Zij maakt gebruik van een elektrische rolstoel en een Renault Kangoo die door jou gereden kan worden. Ga met Versa Buddyzorg in gesprek over de mogelijkheden om af en toe met Anneke iets te ondernemen.

Voor meer info: zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen aan de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Workshop over levensvragen in De Rijver

GOOISE MEREN  Versa Vrijwilligerscentrale Gooise Meren organiseert op dinsdag 26 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in De Rijver in Muiderberg een gratis workshop voor vrijwilligers.

"Als vrijwilliger ontmoet je mensen, hoor je hun verhaal, vragen en zorgen. Je ziet emoties als verdriet, boosheid en vreugde. In deze workshop krijgen de vrijwilligers informatie en handvatten om levensvragen te signaleren, bespreekbaar te maken en leren ze hoe je kunt doorverwijzen naar professionals", vertelt een woordvoerder van Versa. "Zij kunnen ook ervaringen uitwisselen met andere vrijwilligers."

Interesse? Meld je aan via www.vcgooisemeren.nl, stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692.