Vacatures Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Houd je van zingen en speel je gitaar of piano? De bewoners van Zorgcentrum Nusantara in Bussum vinden het heerlijk om in een klein groepje, een uurtje, in overleg met jou, mee te zingen met 'oude nummertjes'. Een duo is ook welkom!

- Voor het laptopcafé op maandagmiddag in De Uit-Wijk in Bussum, zijn wij op zoek naar iemand die een beetje verstand heeft van laptops en het leuk vindt om deze laptops weer up-to-date te maken voor een doelgroep die niet zo snel een nieuwe laptop kan aanschaffen. Je werkt in een gezellig team dat naar jou uitkijkt.

- Als begeleider van de BoodschappenPlusBus maak je samen met een groep senioren een gezellig uitstapje, naar een museum, concert of winkelcentrum. Je wordt in onderling overleg ingedeeld voor dit leuke werk. Ga jij mee op pad met inwoners?

Voor meer info: zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen aan de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


E-sports-event in De Lunet

NAARDEN Kennismaken met e-sports? Na de succesvolle kick-off-events in Muiderberg en Bussum is er op vrijdag 22 oktober een gratis event in De Lunet. Het programma bestaat uit Real Life Fortnite, FIFA Skills Game, VR Experience, Game Time (PS5 & Nintendo Switch) & de Game Wall (interactieve speelmuur).

Kinderen vanaf 10 jaar worden uitgedaagd met gamen en vervolgens gaan ze hun geleerde skills buiten en in de zaal in het echt oefenen. Gamen is leuk, maar bewegen ook. Gooise Meren Beweegt vindt het belangrijk om deze twee vaardigheden te combineren. Er zijn twee tijdsblokken waarin kinderen worden ingedeeld: van 12.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Wees er snel bij, want vol is vol.
Gooise Meren Beweegt bestaat uit sportverenigingsondersteuners, buurtsportcoaches en een Jongeren op Gezond Gewicht-regisseur. Zij ondersteunen en begeleiden sportaanbieders en bevorderen een gezonde leefstijl.

Meer informatie: www.gooisemerenbeweegt.nl.