Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Reuzegezellige kookgroep van het Maatjesproject in Bussum zoekt iemand die een passie heeft voor eten en het leuk vindt om een maal per maand op donderdag of vrijdag tussen de middag een heerlijke lunch klaar te maken voor ongeveer tien personen. Je zorgt voor de inkoop en de bereiding en de gezelligheid. De deelnemers zijn altijd heel benieuwd wat er tijdens de lunch op tafel komt.

- Op Landgoed Hoogerlust in Muiden staat het gezellige woonhuis van Wonen bij September voor mensen met dementie. Zij zoeken vrijwilligers die iets willen betekenen voor hun bewoners. Zij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

- Voor het opbouwwerk van Versa in de Hilversumse Meent zoeken wij vrijwilligers die Nederlands en Arabisch spreken en die zich graag inzetten voor een groep nieuwkomers. Om hen te helpen met de administratie (tweemaal twee uurtjes per maand) of met het opzetten van een activiteit voor mannen zoals sporten, taal et cetera. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Voor meer info: zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen aan de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Lezing over euthanasie
bij dementie

BUSSUM Alma Uitvaartzorg organiseert in samenwerking met de NVVE op maandag 11 oktober om 19.30 uur in de Majellakapel aan de Iepenlaan 26 een lezing over euthanasie bij dementie. 

Een consulent van de NVVE vertelt over de mogelijkheden en presenteert een stappenplan.  Aan de orde komen onder meer het opstellen van een wilsverklaring, de zorgvuldigheidseisen waaraan de arts zich moet houden en het gesprek met naasten en de arts.

Zelftest

De zaal gaat open om 19.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden via info@almauitvaartzorg.nl. Niet-gevaccineerden kunnen een zelftest doen bij de deur. De kosten daarvan bedragen 3 euro.