Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Af en toe een boodschapje doen voor iemand die dit zelf niet meer kan, een bezoekje brengen bij een ouder iemand of regelmatig een wandelingetje maken met iemand in een rolstoel. Versa Praktische Hulp is blij met jouw hulp. In heel Gooise Meren zijn wij op zoek naar flexibele vrijwilligers die soms iets willen doen wat niet te veel tijd kost, maar wel belangrijk is voor iemand anders.
- PlusBus Naarden/Bussum is met spoed op zoek naar chauffeurs en begeleiders. Als chauffeur breng je ouderen vanaf hun huisadres naar musea, concerten of tuincentra. Je hoeft geen speciaal rijbewijs te hebben. In de bus kunnen zeven ouderen en één begeleider. Als begeleider kun je goed met ouderen overweg en zorg je er samen met de chauffeur voor dat het een fijn uitje wordt! Het is flexibel werk, waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Het is ook mogelijk je als duo aan te melden, de een als chauffeur en de ander als begeleider.
- Voor wijkontmoetingscentrum de Uit-Wijk in Bussum zijn wij op zoek naar gastheren of gastvrouwen in de middag of avond. Je bent het visitekaartje van de Uit-Wijk, je werkt zelfstandig aan de bar en gaat graag met mensen om. Je wordt in onderling overleg ingedeeld.

Voor meer info: zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692.


Memory Tour met tuktuk 

GOOISE MEREN 'Het leven is een boek vol herinneringen', kopt de flyer van Versa Welzijn. Inwoners van Gooise Meren kunnen met deze 'van-mens-tot-mens-organisatie' een Memory Tour maken.

Woont u (of woonde u vroeger) in Bussum, Naarden, Muiden of Muiderberg en wilt u herinneringen ophalen? Maak dan samen met een chauffeur een tochtje met de tuktuk van Versa Welzijn. Een tweede persoon - een (klein)kind of andere dierbare - mag ook mee! De tocht duurt maximaal twee uur en is in 2021 gratis. Hiervoor heeft de gemeente Gooise Meren subsidie verstrekt om de strijd met corona-eenzaamheid aan te gaan.

Aanmelden: tuktuk@versawelzijn.nl of 06-30075418.