Fietstocht 'Floris V' op woensdag 21 juli.
Fietstocht 'Floris V' op woensdag 21 juli.

Donderdag 15 juli

Simply Happy!

Online Bussum

Simply Happy is hét onlineplatform als je meer positiviteit & geluk wilt ervaren. Simpelweg blij zijn dus. Juist nu! Dagelijks krijg je een korte informatieve video te zien en een werkblad. Met korte opdrachten. Kijk op www.simply-happy.nl.

Gezellige autopuzzeltocht 

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ontdek samen met je gezin of familie de mooiste plekjes in de Gooi- en Vechtstreek tijdens een gezellige autopuzzeltocht. Rijd langs mooie herenhuizen, molen de Vriendschap of kasteel Nyenrode. Los puzzels en raadsels op of speel samen met de kinderen de autobingo vanaf de achterbank. Bestel via www.autopuzzeltocht.nl het roadbook en bepaal zelf op welke dag jullie lekker op pad gaan. Bekijk op de site het handige instructiefilmpje over het navigeersysteem en beleef een gezellig dagje uit met de hele familie. Bovendien is dit coronaproof gezinsuitje ook nog eens vriendelijk geprijsd. Regelmatig worden er nieuwe autoroutes toegevoegd. Houd de website https://autopuzzeltocht.nl/ dus goed in de gaten voor nog meer gezellige uitstapjes met de auto op bijvoorbeeld een regenachtige dag, in het weekend of de vakantie.

Koffie drinken

10.00 uur | Wijkpost De schakel Naarden

Elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur kunt u weer gezellig koffie komen drinken in wijkpost de Schakel. U bent van harte welkom.

MIKA 

10.30 uur | Kazerne Muiden

Iedere donderdagochtend een bakkie doen met wat lekkers in de Kazerne. U bent van harte welkom voor een praatje, naaien, haken, breien, spelletjes etc. Met inzet kan alles. Meer info: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

MIKA

10.30 uur | Plein bij de
SCAN Naarden

Lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch. Voor de afwisseling workshops schilderen, gitaarlessen, schoonheidsbehandelingen met o.a. nagellakkken, massages maar ook veel stoere dingen.

Vrijdag 16 juli

Busdagtocht naar Schoorl

9.00 uur | WOC de Palmpit
Bussum

Een afwisselend programma met als hoogtepunt met het zonnetreintje door de duinen. Meer informatie bij de Palmpit 035-6938786.

Wonderfeel 

10.00 uur | Schaep en Burgh
's-Graveland

Op 16, 17 en 18 juli vindt de zevende editie van het buitenfestival Wonderfeel plaats op de vertrouwde plek in ’s-Graveland. Buitenplaats Schaep en Burgh is drie dagen lang het groene decor voor meer dan zestig optredens met klassieke muziek.

SeniorWeb inloopspreekuur 

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum

Een team deskundigen zit klaar om uw vragen over computers, laptops, tablets en smartphones te beantwoorden. pbulten@gmail.com, 085-2085418 (10.00 tot -14.00 uur) www.Seniorweb.nl.

Taalcafé in Muiden

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Muiden 

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Het doel is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met vrijwilligers. Deelname is gratis.

Spreekuur buurtsportcoach

11.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum 

De buurtsportcoaches helpen u met het vinden van een passende activiteit of dagen u uit eens een andere sport te proberen. Interesse? Kom langs in de bibliotheek in Bussum.

Zaterdag 17 juli

Samen lunchen

12.30 uur | Restaurant d'Oude Brink Bussum

Eindelijk gaan wij op de 3e zaterdag weer lunchen bij de d’Oude Brink. We kunnen om 12.30 uur terecht. Graag met pin betalen. Aanmelden t/m 14 juli bij: Lidemey: 035-8889959 of Pépé: 035-6944483.

Jeu de boule

14.00 uur | WOC Spieghelwijck
Bussum

Elke zaterdagmiddag boulen. Na afloop gezellig napraten in het praathuis. info: Bob Schroor 06-53226411 of per mail: bobschroor@msn.com

Maandag 19 juli

Seniorencafé ASGM

10.30 uur | Beetje Bijzonder
Bussum

We gaan met het seniorencafé het terras op als het mooi weer is. Om 10.30 uur samenzijn onder een nieuwe naam 'Beetje Bijzonder' op dezelfde plaats aan het Julianaplein 90. De consumpties zijn voor eigen rekening maar de gezelligheid is gratis.

MIKA

10.30 uur | De SCAN Naarden

Lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch. Voor de afwisseling workshops schilderen, gitaarlessen, schoonheidsbehandelingen met o.a. nagellakkken en massages maar ook veel stoere dingen.

Bootcamp

18.00 uur | Parkeerplaats Monkey town Bussum

De bootcamp trainingen zijn buiten, duren 60 minuten. Zijn afwisselend en bestaan uit: krachttraining, conditietraining en buikspierkwartier. van 18:00 tot 19:00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Lessen gaan altijd door. Ga naar bvk-sports.nl en boek jouw gratis proefles.

Dinsdag 20 juli

MIKA 

14.00 uur | Uit Wijk Bussum

Breien, knutselen, schilderen, een spel spelen of muziek maken én wat lekkers erbij. Alles kan, niets moet. Komt u een bakkie doen?

Woensdag 21 juli

Fietstocht 'Floris V'

10.00 uur | Station Bussum Zuid (hotelzijde) Bussum

Fietsgilde 't Gooi rijdt de dagtocht 'Floris V'. Vertrek om 10.00 uur vanaf station Bussum-Zuid (hotelzijde). Kosten drie euro per persoon. U dient zelf zorg te dragen voor een lunchpakket. Zie voor meer informatie www.fietsgilde.

Koffieochtend 

10.30 uur | De Rijver Muiderberg

Iedere woensdagochtend een bakkie met wat lekkers. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, knutselen, naaien, haken, breien, spelletjes etc. Info en aanmelden: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

Bunkeren 

14.00 uur | Bezoekerscentrum Naarden 

Bij het Bunkeren ga je opzoek naar de om de Vesting Naarden liggende bunkers en militaire objecten met de door ons toegevoegde routekaart. Bij sommige objecten kun je door het scannen van een QR-Code meer interessante informatie vinden over de bouw en het gebruik van deze unieke objecten. Bunkeren is leerzaam maar vooral ook fun. Bunkeren kun je doen op een stoere toerstep die je bij ons kunt huren of wandelend. Om deze speurtocht nog leuker te maken kunnen we een vragenlijst toevoegen of er zelfs een puzzeltocht van maken. Met de puzzeltocht kun je door de code op te lossen toegang krijgen tot een oud kruitmagazijn uit 1673. Bunkeren is coronaproof en geschikt voor het hele gezin of de familie. Www.vestingadventure.nl.

Open eettafel

17.00 uur | WOC de Palmpit
Bussum

Elke woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur kunt u genieten van een heerlijk drie gangen menu voor € 11,50 per persoon. Iedere week is er een ander thema met verrassende gerechten.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?
Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Gaat uw activiteit niet door?
Wanneer uw activiteit niet door gaat kunt u deze verwijderen of uw tekst wijzigen.

In uw account onder het kopje ‘Mijn Items' kunt u uw berichten zelf verwijderen of wijzigen.




Jeu de boule op zaterdag 17 juli.