Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Wie neemt het stokje over van de begeleider van het ouderenkoor van bewoners van Zorgcentrum De Godelinde in Bussum? De 25 bewoners zijn op zoek naar een begeleider/dirigent, het koor repeteert op maandag van 14.00 tot 15.30 uur, maar een ander tijdstip is in onderling overleg ook mogelijk.

- Versa Welzijn Muiden is voor een mevrouw op zoek naar iemand die voor of met haar de wekelijkse boodschappen wil doen. Het is prima als je dit doet wanneer het jou uitkomt. Mevrouw kan het zelf niet meer en is dringend op zoek naar hulp.

- Wie wil het visitekaartje zijn van wijkontmoetingscentrum Uit-Wijk? Ons gezellige vrijwilligersteam is op zoek naar iemand die het leuk vindt om op maandagavond en dinsdagmiddag achter de bar te staan. 

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl. Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen met 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Een afspraak maken in Naarden/Muiden/Muiderberg kan ook.


Zomers plezier in bibliotheek 

NAARDEN Nu het weer mag, start Bibliotheek Gooi en meer weer met volop (gratis) activiteiten voor jong en oud. Daarnaast mogen leden zeven weken lang boeken lenen!

Het ‘BiebLab on tour' komt naar alle vestigingen van Bibliotheek Gooi en meer voor een workshop Virtual Reality (VR). Op woensdag van 14.00 tot 16.00 in Muiden (4 augustus) en Naarden (11 augustus). Leuk voor kinderen, maar zeker ook als je wat ouder bent een hele belevenis. Reserveer een plaats via de website. Vragen en info: bieblab@bibliotheekgooienmeer.nl.

Tijdens de zomervakantie hangen er in alle bibliotheken verschillende raadsels. De raadsels komen uit het boek ‘Wie heeft het gedaan? 25 mysteries om op te lossen' van Victor Escandell. Er zijn makkelijke en moeilijke mysteries om op te lossen. Per goed antwoord kun je punten verdienen. Wie bovenaan de scorelijst staat maakt kans op een leuke prijs.

Check voor meer activiteiten onze website