Wattnu organiseert buurtenergieklusdagen.
Wattnu organiseert buurtenergieklusdagen.

Donderdag 24 juni

Simply Happy!

Online Bussum

Simply Happy is hét onlineplatform als je meer positiviteit & geluk wilt ervaren. Simpelweg blij zijn dus. Juist nu! Dagelijks krijg je een korte informatieve video te zien en een werkblad. Met korte opdrachten. Kijk op www.simply-happy.nl.

Gezellige autopuzzeltocht

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ontdek samen met je gezin of familie de mooiste plekjes in de Gooi- en Vechtstreek tijdens een gezellige autopuzzeltocht. Rijd langs mooie herenhuizen, molen De Vriendschap en kasteel Nyenrode. Los puzzels en raadsels op of speel samen met de kinderen de autobingo vanaf de achterbank. Bestel via www.autopuzzeltocht.nl het roadbook en bepaal zelf op welke dag jullie lekker op pad gaan. Regelmatig worden er nieuwe autoroutes toegevoegd. Houd de website dus goed in de gaten voor nog meer gezellige uitstapjes met de auto op bijvoorbeeld een regenachtige dag, in het weekend of de vakantie.

Expositie

10.00 uur | LABO-NOIR |
Huizerweg 47 A

Een tentoonstelling met beelden van Gerrit Jan van Ham. Beelden geïnspireerd op o.a. beroemdheden, bijzondere types en huiselijke taferelen uit de jaren 50 en 60. De beelden zijn met de hand gemaakt en daardoor uniek. De expositie is te bezoeken tot eind juni.

MIKA

10.30 uur | Plein bij de
SCAN Naarden

Elke maandag en donderdag lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch en voor de afwisseling diverse workshops.

Vrijdag 25 juni

SeniorWeb inloopspreekuur

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum

Een team deskundigen zit klaar om uw vragen over computers, laptops, tablets en smartphones te beantwoorden. Info: pbulten@gmail.com, 085-2085418. Www.Seniorweb.nl.

Clubavond

19.15 uur | De Rijver Muiderberg

De Muider Schaak Kring (MSK) is een gezellige, actieve schaakvereniging. De vaste clubavond is vrijdagavond. De jeugd start vanaf 19.15 uur, senioren spelen vanaf 20.00 uur interne competitie.

Slotpresentatie

19.30 uur | Vivium De Zandzee Bussum

Slotpresentatie van Het Wladimir Consort (Jeugdstrijkorkest Toonkunst Bussum) o.l.v. Yiorgo Moutsiaras op het buitenterras van zorgcentrum De Zandzee. Met o.a. muziek van Haydn, Bartok, Jones. Het concert is vrij toegankelijk. Informatie: wilmavdheide1944@gmail.com.

Zaterdag 26 juni

Buurtenergieklusdagen

12.00 uur | Groenstrook Prinses Margrietplantsoen/Laarderweg (tegenover de bloemenstal)
Bussum

Wattnu buurtenergieklusdag in Westereng. Gratis tips over kleine energiebesparende maatregelen in/om het huis door vrijwillige energiecoaches. Gratis ventilators, tochtstrips, ledlampen, waterbesparende douchekoppen en radiatorfolie. Klussers aanwezig.

Zondag 27 juni

Miniretraite

9.30 uur | Bantam Bussum

Shinrin-yoku of bosbaden, je onderdompelen in de natuur. Tijdens de miniretraite gaan we ons tempo vertragen en onze zintuigen bewust openen en kun je meer rust en ontspanning ervaren. Info en aanmelding: www.aandachtvoorjelijf.nl/forest-bathing.

Maandag 28 juni

Seniorencafé ASGM

14.00 uur | Beetje Bijzonder
Bussum

Om 14.00 uur komen wij weer gezellig bij elkaar op het terras van Beetje Bijzonder aan het Julianaplein 90. Wij hopen dat er weer een heleboel senioren komen en dat we het daarna misschien weer wekelijks kunnen gaan doen. Voor meer info kunt u bellen met 035-8889959, 035-5445369 of 035-6920694.

Bootcamp | Bussum

18.00 uur | Parkeerplaats Monkey town Bussum

De bootcamptrainingen zijn buiten en duren 60 minuten. Ze zijn afwisselend en bestaan uit krachttraining, conditietraining en buikspierkwartier. Ga naar bvk-sports.nl en boek jouw gratis proefles.

Dinsdag 29 juni

MIKA

14.00 uur | Uit Wijk Bussum

MIKA Atelier, Met Inzet Kan Alles. Breien, knutselen, schilderen, een spel spelen of muziek maken én wat lekkers erbij. Alles kan, niets moet. Komt u een bakkie doen?

Woensdag 30 juni

Koffieochtend

10.30 uur | De Rijver
Muiderberg

Iedere woensdagochtend een bakkie met wat lekkers in De Rijver. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, knutselen, naaien, haken, breien, spelletjes etc. Info en aanmelden: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

Bunkeren!

14.00 uur | Bezoekerscentrum Naarden

Bij het Bunkeren ga je met de step of wandelend op zoek naar de om de vesting liggende bunkers. Bij sommige bunkers kun je door het scannen van een QR-code meer interessante informatie over de bouw en het gebruik vinden. Bunkeren is coronaproof.

Vrijdag 2 juli

SeniorWeb inloopspreekuur

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum

Een team deskundigen zit klaar om uw vragen over computers, laptops, tablets en smartphones te beantwoorden.
Info: pbulten@gmail.com, 085-2085418.
Www.Seniorweb.nl.





SeniorWeb Inloopspreekuur op vrijdag 25 juni.