Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Basketbalvereniging Quick Lions is een nieuwe vereniging in Bussum. Heb je affiniteit met sporten en een kleine vereniging? Ben je (tijdelijk) beschikbaar en wil je meehelpen om een goed bestuur op te zetten? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Tevens zijn wij op zoek naar een trainer of coach voor onze basketbalvereniging.

- Begeleiders/chauffeurs en duizendpoot gevraagd voor de elektrische tuktuk van Versa Welzijn Buurtwerk. Tijdens de zomer gaat de tuktuk rijden in de kernen van Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg. Je hebt een B-rijbewijs (voor chauffeur) en vindt het leuk om bij allerlei gezellige sociale en/of informatieve momentjes aanwezig te zijn, zoals een oudere naar zijn of haar geboortehuis te rijden, naar een zorgcentra et cetera en op zaterdag nodigen wij een muzikant uit om in te stappen. Om dit allemaal in goede banen te leiden zoeken wij ook iemand die goed kan organiseren en regelen en die het een uitdaging vindt om de tuktuk zoveel mogelijk in te zetten. Van harte welkom allemaal!

- Automaatje zoekt op woensdag- of vrijdagochtend chauffeurs voor het Geheugenhuis in Bussum in de Uit-Wijk. Je brengt in de ochtend inwoners naar het Geheugenhuis in Bussum en aan het eind van de ochtend breng je ze weer thuis. Er is een km-vergoeding beschikbaar. Het is ook prima als je een keer niet kunt.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl. Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen met 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Een afspraak maken in Naarden/Muiden/Muiderberg kan ook!


'Gunda' in Filmhuis Bussum

BUSSUM Filmhuis Bussum geeft als kijktip de 'boerderijfilm' Gunda.

Regisseur Kosakovskiy filmde deze ode aan de boerderij in prachtige, sfeervolle zwart-witbeelden, die het gras, de bloemen, de kippen en de varkens een extra dimensie geven. De film maakt sinds de première op het Filmfestival van Berlijn een ware zegetocht.