Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Voor Administratie voor Elkaar en de Thuisadministratie van Versa Welzijn Gooise Meren zoeken wij vrijwilligers. Je helpt inwoners met allerlei vragen op het gebied van administratie tijdens wekelijkse spreekuren of thuis. Als vrijwilliger werk je zelfstandig, naar eigen keuze tijdens het spreekuur of bij inwoners thuis, ben je digitaal vaardig, deskundig en bereid te leren over gemeentelijke regelingen, aanvragen IND, toeslagen e.d. Er is training en begeleiding.

- Gastvrouw of gastheer voor inloop MIKA (Met Inzet Kan Alles), dat 22 juni start. 'Van niets iets maken' is het motto van deze inloop. Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur vindt deze inloop in de Uit-Wijk in Bussum plaats. Ga je graag met mensen om en vind je het een uitdaging om deze nieuwe activiteit tot een succes te maken? Doe mee!

- Zomervakantie en tijd over? Van 8 tot 22 juli op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur kun jij ons team van Gooise Meren Beweegt in Bussum komen versterken. Heb jij affiniteit met kleuters van 4 tot 6 jaar en kun je tegen een stootje en ben je niet bang voor water, zand en kleding? Reageer, we kijken naar jou uit en er is deskundige begeleiding.

- Eenmalig een paar uurtjes over voor het goede doel? Voor onze gratis kledingbeurs voor jong en oud in de Scan (Kolonel Verveerstraat 64 in Naarden) zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op donderdag 24, vrijdag 25 of zaterdag 26 juni willen helpen met het sorteren, opruimen en weggeven van kleding. Interesse? Mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar Wendy Ormeling (06-55243176). Op deze dagen kun je ook je overtollige zomerkleding inleveren!

- Wie wil af en toe op bezoek bij een licht dementerende man uit Bussum. Hij houdt van muziek, politiek, gezelligheid en af en toe een wandelingetje. Het is al fijn als jij hem eenmaal per 14 dagen een uurtje zou willen bezoeken. Natuurlijk op de tijd die jou uitkomt. Van Versa Vrijwillige Intensieve Thuishulp is er ondersteuning en begeleiding.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl. Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen met 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Een afspraak maken in Naarden/Muiden/Muiderberg kan ook.