D66-verkiezing Conciërge van het Jaar

GOOISE MEREN Leerlingen, ouders en collega’s kunnen de komende maand hun conciërge nomineren voor de verkiezing Conciërge van het Jaar 2021. D66 Gooise Meren organiseert deze verkiezing voor de derde keer.

Met deze verkiezing, die andere lokale afdelingen van D66 ook organiseren, wil de partij extra aandacht vragen voor deze belangrijke medewerkers op scholen. "Scholen grijpen vaak deze kans aan om hun conciërge in het zonnetje te zetten en hun waardering extra te benadrukken. Conciërges weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school”, zegt D66-wethouder Geert-Jan Hendriks.

Nominatie

Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen. Leerlingen, ouders en collega’s: iedereen mag zijn of haar conciërge nomineren. Stuur een mailtje naar concierge.d66.gooisemeren@gmail.com met daarin in ieder geval de naam van de conciërge en de school. De motivatie kan bestaan uit een anekdote of een kort verhaal. Het gaat niet om het aantal steunbetuigingen, maar om de inhoud. Nomineren kan tot en met vrijdag 11 juni 2021. Op vrijdag 24 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

Lees op onze website wie in de vakjury zit


Naam voor nieuw MFC

NAARDEN Bij de inwoners van Naarden is een brief op de mat gevallen met als inhoud: bedenk een naam voor het nieuwe multifunctionele centrum aan de Keverdijk.

Eind van dit jaar, verwacht wordt in november, gaan Bibliotheek Gooi en meer, Versa Welzijn en de Schakel 'samenwonen' op de Keverdijk.
Een jury bestaande uit iemand van de gemeente, een tweetal ondernemers, een huisarts en vrijwilligers van de betrokken organisaties, kiest uit alle inzendingen die vóór 12 juni moeten worden ingezonden een winnaar. Eind juni worden de winnaar én de nieuwe naam bekendgemaakt. Goede suggestie? Stuur hem naar MFCkeverdijk@gmail.com.