Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Houd je van soep koken en ben jij op dinsdag beschikbaar vanaf 10.30 tot 13.00 uur? Voor de Uitwijk in Bussum zoeken wij iemand die het leuk vindt om voor een groep deelnemers een lekkere pan soep te maken. Je haalt zelf de ingrediënten en zorgt voor een lekker broodje erbij. Je kunt ook gezellig mee-eten. Het is ook prima als je een maal per twee weken kunt komen of als het samen met iemand wilt doen. Interesse?

- De bibliotheken gaan weer open! In Muiden wordt er een gastheer/vrouw gevraagd voor de bibliotheek. Ben je gastvrij, ga je graag met mensen om en heb je passie voor boeken. Neem dan contact met ons op.

- Voor het laptopcafé op maandagmiddag in Bussum in de Uitwijk zijn wij op zoek naar een handige vrijwilliger. Wie vindt het leuk om te sleutelen aan laptops en wil ervoor zorgen dat gebruikte laptops een goede bestemming krijgen bij mensen met een kleinere beurs. Ga je graag met mensen om en wil je werken in een kleine groep vrijwilligers?

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl. Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen met 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum. Een afspraak maken in Naarden/Muiden/Muiderberg kan ook!


Roberta (85) geeft gratis brei- en haakles

BUSSUM Mevrouw Roberta (85) heeft zich als vrijwilliger bij de VrijwilligersCentrale aangemeld.

Deze veelzijdige dame heeft als hobby handwerken. En wie wil leren breien of haken, is bij haar aan het juiste adres, want sinds kort geeft ze gratis les. Dat kan helemaal coronaproof - de Bussumse is zelf al twee keer gevaccineerd - in groepjes van twee bij haar thuis in Bussum. Aan de grote eettafel geeft ze de duo’s les. Een kennismaking vooraf is gewenst, want de Bussumse moet wel een klik met haar 'leerlingen' hebben. Roberta houdt ook van lekker kletsen.

Aanmelden kan bij Esther Lindhout via elindhout@versawelzijn.nl of telefonisch via nummer 06-27025703.