Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Versa Praktische Thuishulp Gooise Meren is op zoek naar hulp voor boodschappen doen bij oudere mensen. Ga je graag met mensen om en vind je het leuk om een praktisch klusje te doen op je eigen tijd en wijze? Dan zijn onze cliënten heel blij met jou, want jouw hulp is voor hen van onschatbare waarde.

- Het is erg druk bij Versa ANWB Automaatje in heel Gooise Meren. Er zijn heel veel aanvragen van oudere mensen en mensen met een beperking die niet zelfstandig naar de huisarts of vriendin kunnen. Ben je in het bezit van een auto, kun je goed met mensen overweg en houd je ervan flexibel en altijd op afspraak bezig te zijn, dan is dit iets voor jou. Er is een km-vergoeding.

- Het Muiderslot zoekt voor als alles weer open is, actieve en gastvrije vrijwilligers voor het museumcafé Muiderslot. Heb je horeca-ervaring of vind je het leuk om mensen te bedienen en houd je van een bijzondere werkplek, dan zou deze vacature iets voor je kunnen zijn. Het gaat om middagen door de week of in het weekend; je wordt ingeroosterd.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl, of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692 of kom langs op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


International Piano Festival volledig online

NAARDEN De langverwachte tweede editie van het Naarden International Piano Festival vindt vanwege de aanhoudende coronamaatregelen geheel online plaats.

Alle concerten worden van 29 april tot en met 2 mei live gestreamd vanuit de Grote Kerk Naarden en vanuit BIJ ANDREAS, thuisbasis van het festival.
Meesterpianisten Imogen Cooper, Frank Braley en Mariam Batsashvili, aangevuld met vijf masterstudenten, ontmoeten elkaar onder aanvoering van artistiek leider Nino Gvetadze in een virtuele wereld, in goed gezelschap van componisten als Schubert, Debussy, Beethoven en Gershwin.

Meer op onze website; daar staat ook de programmalink.