Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN De actie 'Maatjes gezocht' van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren loopt heel goed; er zijn veel reacties. "Fijn, maar we zijn nog op zoek naar heel veel maatjes", zegt coördinator Pietje Vlot. Hieronder een aantal voorbeelden:

- Wandelmaatje gezocht voor dame in rolstoel in Bussum. De vogeltjes fluiten en de narcissen steken hun kopjes op. Dat is een prachtig gezicht en gehoor. Een mevrouw uit Bussum die in een rolstoel zit, zou het heel fijn vinden om dit samen met iemand buiten in de natuur te ontdekken. Daarom zoeken wij een vrijwilliger die een of tweemaal per maand samen met haar een wandeling wil maken. Het tijdstip kun je zelf bepalen.
- Een 64-jarige creatieve mevrouw uit Naarden is op zoek naar een andere creatieveling. Wie houdt van borduren, breien of kaarten maken en vindt het gezellig om dit samen met deze mevrouw te doen. Wacht niet langer en reageer op deze vacature; voordat u het weet bent u samen aan het breien! Gezellig toch?
- Leuk maatje gezocht voor Lotte, 23 jaar. Om te chillen of lekker met elkaar naar buiten te gaan. Zij woont in Bussum en is op zoek naar een gezellige leeftijdsgenoot. Dus ben je ongeveer van deze leeftijd en vind je het leuk met een leeftijdsgenoot te chillen en het over van alles en nog wat te hebben? Reageer!

Meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl, Mailen kan naar info@vcgooisemeren.nl en bellen naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Opruimacties op Landelijke Opschoondag

GOOISE MEREN Tijdens de Landelijke Opschoondag op 20 maart wordt in 153 straten in Gooise Meren door buurtbewoners zwerfvuil opgeruimd.

Help je ook mee? Stuur de organisatie een mail (info@samen-sneller-duurzaam.nl) als je dan een gebied of straat in Gooise Meren gaat opruimen. Je kunt ook zwerfvuilambassadeur van jouw straat of buurt worden. Dan adopteer je een of meerdere straten in je omgeving en die houd je samen met andere vrijwilligers schoon. In de praktijk betekent dit dat zo'n één keer per maand de straat of buurt wordt opgeruimd. Info: www.samen-sneller-duurzaam.nl/landelijkeopschoondag.