Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Vrijwilligerscentrale Gooise Meren start een Maatjescampagne, heel veel organisaties in Gooise Meren zoeken maatjes:

Hierbij drie voorbeelden:

- Zonnebloem Naarden: je vindt het leuk om als bezoekmaatje af en toe bij iemand op bezoek te gaan. Samen even gezellig een praatje maken of een spelletje doen. Jouw bezoek en aandacht wordt zeer gewaardeerd door de inwoner die jij gaat bezoeken.

- Vluchtelingenwerk Gooise Meren is op zoek naar maatjes: je biedt hulp en ondersteuning aan vluchtelingen die zich vanuit een asielzoekerscentrum vestigen in Gooise Meren. Het doel van deze begeleiding is om vluchtelingen zich te leren te redden in de Nederlandse maatschappij en in het bijzonder om zich in Naarden en Bussum thuis te voelen.

- Buddymaatjes bij Versa Vrijwillige Thuishulp intensief. Je ontmoet mensen op een ingrijpend kruispunt van hun leven wanneer ze niet meer beter kunnen worden. Wil jij als maatje een luisterend oor zijn en sta jij open voor de levensvragen die zich aandienen. Daarnaast de nodige ontspanning met elkaar door iets samen te ondernemen wat mogelijk is.

Voor meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl, of stuur een email naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692.


Jongste jeugd kan instromen bij NVC-Arena

NAARDEN Voetbalvereniging NVC organiseert dinsdag 9 maart van 16.00 tot 17.00 uur een speciale kennismakingstraining voor de jongste jeugd in de NVC-Arena. Kinderen kunnen hier gratis aan meedoen.

“Lukt het je niet om op dinsdag 9 maart van de partij te zijn dan kun je altijd een keertje op de woensdagmiddag, tijdens de reguliere trainingen, komen kijken”, laat een woordvoerder weten.

Aanmelden

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen ook nu nog instromen bij de NVC-Arena. Gelijk meedoen met wedstrijdjes of alleen meetrainen? Het is bij de NVC-Arena allebei mogelijk. Meedoen? Meld je dan aan via arena@sv-nvc.nl.