Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Zonnebloem Muiden-Muiderberg is een actieve vereniging met een fijn bestuur. Voor dit bestuur zijn wij op zoek naar een secretaris. De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en brengt mensen met elkaar in contact om eenzaamheid tegen te gaan. Voor deze flexibele functie word je goed ingewerkt.

- Vivium Zorggroep locatie De Zandzee in Bussum is nu op zoek naar actieve dames of heren die het leuk vinden om hulp te bieden bij activiteiten op het gebied van creativiteit, ontspanning of een-op-eencontacten met onze bewoners. Momenteel is nog niet veel mogelijk, maar zodra dit kan willen wij weer met activiteiten gaan starten en gaan wij nu graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
-Breng jij wat afwisseling en gezelligheid in het leven van Saskia van 42 in Bussum? Saskia zoekt een vlotte en gezellige leeftijdsgenoot met veel gevoel voor humor. Samen leuke dingen ondernemen en iemand die met haar wil meedenken. Ben jij spontaan en heb jij 1 x per 2 weken een paar uurtjes tijd en lijkt het je leuk om Saskia wat gezelligheid te bieden. Reageer dan op deze oproep.

Voor meer informatie: bel naar 06-15875692, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl of zie onze website www.vcgooisemeren.nl.


Vrouw maakt flinke klapper op IJmeer

MUIDERBERG Een vrouw uit Muiderberg heeft zaterdag aan het einde van de dag zo'n harde klapper op het ijs gemaakt dat de hulpdiensten er aan te pas moesten komen.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Dijkweg. Omdat het slachtoffer over de dijk getild moest worden om bij de ambulance te komen, werd ook de hulp van de brandweer ingeroepen. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.
Zij was overigens niet de enige die een onfortuinlijke val heeft gemaakt. De hele dag reden ambulances af en aan met schaatsers die ongelukkig terecht waren gekomen en zich onder doktersbehandeling moesten stellen. De spoedeisende hulp van Tergooi had er de handen vol aan.