Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Gilde Gooi Noord PC-thuishulp zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om bij ouderen thuis ondersteuning te bieden bij het werken met een laptop, tablet of computer. Bent u handig met ICT, gaat u graag met ouderen om en bent u geduldig? Reageer dan op deze functie.

- Het C'est la Vie Huis in Naarden zoekt vrijwilligers. Kom jij ons helpen als zorg- of kookvrijwilliger? Met aandacht en toewijding zorgen onmisbare vrijwilligers voor de gasten en hun naasten in ons bijna-thuis-huis: koken, zorgen en luisterend oor.

- Voor de werkgroep Dementievriendelijk Gooise Meren zoeken wij enkele leden. Als lid van de werkgroep Gooise Meren help jij mee om de leefomstandigheden van mensen met dementie en hun mantelzorgers te veraangenamen. De werkgroep organiseert bijeenkomsten en trainingen en vergadert op een centrale plaats in Gooise Meren. Zelf kun je ook deelnemen aan trainingen die Alzheimer Nederland organiseert.

Meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl, of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 035-6938525.


Liefde en erotiek in Muiderslot

MUIDEN Rijksmuseum Muiderslot organiseert op 13 en 14 februari Valentijntours. Ook benieuwd naar de slaapkamergeheimen van jouw voorouders?

Tijdens de speciale Valentijntour horen bezoekers alles over liefde en erotiek in het verleden. “Je krijgt geheid rooie oortjes en komt gegarandeerd verliefder thuis”, vermeldt het persbericht. De rondleidingen zijn ’s avonds en vooraf reserveren is verplicht.

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari is het Muiderslot open van 19.00 tot 23.00 uur; de laatste rondleiding start om 22.00 uur. Voor de Valentijntours geldt een toeslag van 5 euro per persoon op de reguliere entreeprijzen. Vooraf online reserveren is verplicht en kan via muiderslot.nl. Alle bezoekers moeten zich houden aan de geldende coronaregels voor musea.