De bestuurster van de zwarte auto is overgebracht naar het ziekenhuis.
De bestuurster van de zwarte auto is overgebracht naar het ziekenhuis. Foto: Foto's: Inter Visual Studio / Judith van Dijkhuizen

Bestuurster naar ziekenhuis na botsing

BUSSUM Aan de Ceintuurbaan zijn donderdagochtend twee auto’s op elkaar gebotst. Het is nog onbekend hoe het ongeval kon gebeuren.

Een van de betrokken auto’s is tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurster is door omstanders uit haar auto gehaald en in veiligheid gebracht. Ze is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de andere auto is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar is bij het ongeval niet gewond geraakt. De Ceintuurbaan was tussen de H. A. Lorentzweg en de De Ruijterlaan tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.


Gevallen fietsster zwaargewond

BUSSUM Aan de Comeniuslaan kwam zondagmiddag een fietsster zeer hard ten val.

Een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe de fietsster precies ten val kon komen is niet bekend.


Vijftig corona- doden december

GOOISE MEREN Het aantal inwoners uit regio Gooi en Vechtstreek dat is overleden aan het coronavirus is de afgelopen weken fors toegenomen. In december waren dat er vijftig, meldt de GGD Gooi en Vechtstreek.

Bij elkaar opgeteld zijn er sinds de uitbraak van het virus 174 inwoners van deze regio aan corona overleden, waarvan 124 uit verpleeghuizen. De vijftig mensen die in december overleden, zijn nagenoeg allemaal ouder dan 80 jaar. Een paar zijn jonger dan 75 jaar. Sinds de uitbraak van corona begin 2020 hebben ruim 12.500 inwoners van deze regio een positieve uitslag gehad, waarvan 592 de laatste zeven dagen (cijfers van 12/01).

Afbeelding