Afbeelding
Foto: NVC

1.100 oliebollen voor NVC-leden

NAARDEN Sportvereniging NVC bakte op de laatste dag van het jaar 1.100 oliebollen voor haar leden. “Als steuntje in de club-rug in deze zware tijden”, laat Brigitta Boonacker, lid van de Raad van Advies van NVC weten.

Een team van zes mensen was sinds 6.30 uur in de weer. Na het bakken werden de oliebollen ingepakt en middels een heuse drive-thru door de leden op het vooraf doorgegeven tijdslot afgehaald. De opbrengst is een extra zakcentje voor de club, want door het ontbreken van alle barinkomsten is het niet gemakkelijk voor ze.

De gemiddelde bestelling betrof vijftien oliebollen. De bestelling en betaling gingen via een speciale link op de NVC-website. “Na betaling kregen de leden een ordernummer en afhaaltijd door. En omdat je mooi bij NVC met de auto aan de ene kant (Lunet-zijde) het terrein kan oprijden en er daarna bij de rugby weer af kan, is een goede drive-thru ontstaan. Daardoor is het ook goed te doen. Anders had deze actie niet gekund”, aldus Boonacker. Uiteindelijk hebben de NVC-bakkers ook nog zestig oliebollen bij de buren - de politie - afgegeven. “Die hadden we over en de agenten kunnen ook wel een steuntje in de rug gebruiken."


Wie krijgt deze week al het vaccin?

GOOISE MEREN Onze redactie zou graag in contact komen met inwoners die deze week een prik gaan halen in Houten, Veghel of Rotterdam.

Wil je hieraan meewerken, mail dan naar:
redactie@bussumsnieuws.nl.

Afbeelding
Afbeelding