Brandweer rukt uit voor optische illusie

MUIDEN De brandweer Muiden is zaterdag aan het eind van de middag - samen met de hoogwerker van brandweer Weesp - gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de P.C. Hooftlaan.

Buren zagen vlammen uit de schoorsteen komen, maar na controle bleek het om een 'optische illusie' te gaan van een ondergaande zon achter de uitlaatgassen van een cv-systeem. "Gelukkig was er niks aan de hand en konden wij allen weer retour kazerne", aldus een van de spuitgasten.


Voetballen in kerstvakantie

MUIDERBERG SC Muiderberg, de voetbaltak, organiseert activiteiten in de kerstvakantie. Aanmelden is niet nodig; kinderen kunnen gewoon komen. Daarnaast zijn vriendjes en vriendinnetjes ook welkom.

Op woensdagmiddag 23 en 30 december en 6 januari strijden teams in verschillende leeftijdsklassen (check bij club wanneer welke leeftijd aan de beurt is) vanaf 14.00 uur om de Corona Cup. Op zaterdagochtend 2 januari (vanaf 9 .00 uur) vinden er activiteiten plaats rondom de penaltybokaal, zijn er wedstrijden en kunnen er oliebollen worden gegeten.

In de week van 6 januari wordt een nieuw programma gemaakt voor de andere weken. Bij de wedstrijden mogen twee volwassen aanwezig zijn per uur. Aanmelden om te helpen en vragen over het programma kan via 06-81201963.


Kerstconcert Crescendo

MUIDEN Het kerstconcert van het bijna 125-jarige Crescendo Muiden is te beluisteren en te bekijken via YouTube (https://youtube/Zwrq1EODCqQ) en op de website van de vereniging (crescendo-muiden.nl).