Extra-variant MuiderNieuws krijgt draagvlak

MUIDEN/MUIDERBERG De extra nieuwsvariant, die uitgeverij Enter Media sinds twee weken aan het BussumsNieuws heeft toegevoegd, kan rekenen op draagvlak van haar trouwe lezers. Een groot aantal inwoners van Gooise Meren is al lid geworden.

Een maandabonnement kost slechts 5,50 euro per maand. Dat lidmaatschap geeft niet alleen toegang tot exclusief nieuws uit de eigen gemeente, maar ook uit Weesp en Hilversum. Bovendien ontvangen leden maandelijks een magazine met onder meer mooie portretten. Waarom we dit doen? Het maken van nieuws is niet gratis, ook lokaal nieuws niet. Onze redactie zal laten zien dat er genoeg (extra) mooie, boeiende en belangrijke nieuws- en achtergrondartikelen gemaakt worden die een lidmaatschap meer dan waard maken.

Dagelijks exclusieve verhalen lezen? Word lid via www.muidernieuws.nl.


Vergunningen voor terrassen zijn binnen

MUIDEN/MUIDERBERG De aanvraagformulieren voor het winterterras zijn bij de horecaondernemers in Gooise Meren aangekomen.

De gemeente Gooise Meren maakte al half september bekend dat de extra ruime buitenterrassen ook in de winter mogen blijven, maar de spelregels over het aanvragen van de nieuwe vergunning waren tot nu nog onbekend.
Vanaf 1 november tot 21 april 2021 geeft de gemeente toestemming om in het kader van de COVID-19-problematiek de winterterrassen te realiseren. Zij geven in het aanvraagformulier drie mogelijkheden om het terras vorm te geven.

11 Drie varianten