Afbeelding
Foto:

Jacqueline de Brauwer

Jacqueline de Brauwer (51) komt uit Naarden. "Sinds mijn 2de; met een paar jaar Utrecht en Bussum ertussendoor."

Waar ben je druk mee?
"Met ons gezin - bestaande uit Han, Samijn, Cesar en sinds een half jaar onze labradorpup Bolle, met mijn werk voor FD en BNR bij de FD Mediagroep en met ons sociale leven."

Wat weet men niet van jou?
"Dat ik het liefst de hele dag op of aan het water zit en op een mooie dag er het liefst de hele dag in lig."

Lievelingsmuziek?
"Dat hangt van mijn 'mood' af en varieert van Albinoni tot Simon & Garfunkel, André Hazes (sr.) en Ramses Shaffy (Laat me).

Een ideale vrije dag?
"Op een zonnige dag op de boot varen op de Spiegelplas in Nederhorst den Berg met familie en vrienden. Afsluitend met een bbq op het dek of een etentje bij Thai Faa Faet aan de Vecht."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Op dit moment mondkapjes en COVID-19-testen bestellen en uitdelen. Op ieder ander moment het huis opknappen, reizen en belevenissen boeken met familie en vrienden en een regionaal platform voor en door mensen uit Naarden/Bussum opzetten."

Wie verdient een pluim?
"Iedereen in de zorg!"

Hoe houd jij het uit in coronatijd?
"Ik start met een vroeg rondje Laegieskamp met de hond, dan thuiswerken en onze kluslijst voor het huis afwerken. Tip voor iedereen: met z'n vieren zijn we lekker aan het afstrepen!"

Goed gesprek?
"Richard Branson. Lijkt me een positieve, inspirerende en ondernemende man die in (grote) mogelijkheden denkt."

Een dag de burgemeester?
"Iedere inwoner van Naarden het boek Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt toesturen. Must read voor inwoners van Naarden."