Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Versa Buddyzorg in Gooise Meren is op zoek naar jou: je ontmoet mensen op een ingrijpend kruispunt in hun leven: wanneer ze niet meer beter kunnen worden. Een luisterend oor willen zijn en openstaan voor de levensvragen die zich aandienen. Ook even ontspanning door iets met elkaar te ondernemen. Lijkt je dat iets? Informeer eens naar de mogelijkheden, je krijgt natuurlijk begeleiding en je bent echt van betekenis voor iemand. Tijdstip altijd in onderling overleg.

- Voor het educatieproject van het weegschaalmuseum in Naarden voor het project 'Rekenen met basisschoolkinderen' zijn wij voor het nieuwe jaar op zoek naar mensen die het leuk vinden om af en toe een klein groepje basisschoolleerlingen te begeleiden in het museum. Het is altijd in overleg. Je bent van harte welkom in het nieuwe team dat gevormd gaat worden voor de educatielessen.

- Heb jij affiniteit met kinderen en sporten? Kinderwerk Versa Welzijn zoekt voor haar Sport en Spel activiteit in Naarden op de dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur gedurende de schoolweken een sportieve vrijwilliger. De buurtsportcoach begeleidt je graag tot een volwaardig lesgever zodat je op den duur dit uur zelfstandig met behulp van een stagiaire kunt gaan draaien.

- Coördinator Vrijwilligers van het team van vrijwilligers van Kinderen in Nood in Bussum. Houd je van mensen en van organiseren, dan is deze functie echt iets voor jou

Loop voor informatie binnen op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel 035-6938525. www.vcgooisemeren.nl.


Koop lokaal online tijdens lockdown

GOOISE MEREN Ondanks de lockdown, die vijf weken gaat duren, blijven de ondernemers op allerlei mogelijke manieren klaar staan voor hun klanten.

"Het is belangrijk dat mensen lokaal online kopen", zegt centrummanager Ellen Hazenberg. Alleen op die manier kunnen de ondernemers deze coronacrisis overleven.