Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- De Stichting Dierenambulance draagt in de regio Gooi en Vechtstreek zorg voor het vervoeren van zieke, gewonde en vermiste dieren alsmede de registratie daarvan. Voor deze stichting wordt een penningmeester gevraagd, circa 4 uur per week.
- De tuin van het Vogelasiel in Naarden kan een goede opknapbeurt gebruiken. Wie vindt het leuk om dit te gaan doen en na afloop regelmatig deze tuin bij te houden, zodat deze weer intensief gebruikt kan worden. Je kunt zelf bepalen wanneer je de werkzaamheden uit wilt voeren.
- Coördinator Vrijwilligers van het team van vrijwilligers van Kinderen in Nood in Bussum. Je fungeert als aanspreekpunt voor nieuwe vrijwilligers, organiseert activiteiten voor vrijwilligers en houdt de vrijwilligersadministratie bij. Houd je van mensen en van organiseren, dan is deze functie echt iets voor jou.

Loop voor informatie binnen op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel 035-6938525. www.vcgooisemeren.nl.


Mariakerk-diensten met Kerstmis

BUSSUM Met spanning worden door de Mariakerk ofwel Koepelkerk aan de Brinklaan 40 de berichten gevolgd met betrekking tot een eventuele versoepeling van de coronamaatregelen richting Kerstmis.

Het locatieteam heeft zich uitgesproken voor het volgen van de landelijk geldende regels en geen aanspraak te maken op een uitzonderingspositie vanwege de vrijheid van godsdienst.
Om eenieder die met kerst toch een viering vanuit de Mariakerk wil bijwonen tegemoet te komen, is geïnvesteerd in video-apparatuur waarmee de vieringen kunnen worden gestreamd via www.kerkdienstgemist.nl. De gezinsviering op donderdag 24 december begint om 19.00 uur. Voorganger is pastoor Carlos Fabril. Om 21.30 uur wordt de Latijnse viering voorgegaan door kapelaan Mikel Palic. Op eerste kerstdag (25 december) is de viering om 11.00 uur. Deze viering wordt voorgegaan door kapelaan Andrea Geria.