Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Versa Vrijwillige Thuishulp zoekt voor een oudere heer in Muiderberg iemand die het leuk vindt om in gesprekken de diepte in te gaan en tegelijkertijd een ommetje te maken. Het is flexibel werk en het gaat om ongeveer een maal per drie weken.
- Gezocht een lid voor de werkgroep Dementievriendelijk Gooise Meren. Help jij mee om de leefomstandigheden van mensen met dementie en hun mantelzorgers in Gooise Meren te veraangenamen? De werkgroep zoekt naar mogelijkheden om een lotgenotengroep of een Alzheimer Café op te starten.
- Ga jij sieraden maken en Bussum verkennen met Nicolien van 58 jaar? Nicolien wil graag haar hobby sieraden maken nieuw leven inblazen en dit afwisselen met het verkennen van haar nieuwe woonplaats Bussum. Iets voor jou?

Loop voor informatie binnen op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel 035-6938525. www.vcgooisemeren.nl.


Scouting Erica verkoopt weer kerstbomen

NAARDEN Scouting Erica verkoopt ook dit jaar weer topkwaliteit kerstbomen bij haar clubhuis aan het einde van de Verlengde Fortlaan in Naarden (nabij de wijk Fortlanden).

"Er is een ruime collectie Nordmannen, zilver- en fijnsparren beschikbaar van uitstekende kwaliteit, zowel gezaagd als in pot of met kluit”, laat een woordvoerder weten. "Er is volop parkeergelegenheid, iedere boom wordt gratis ingepakt en er kan contactloos worden betaald. De opbrengst komt volledig ten goede aan het jeugdwerk van deze actieve scoutingvereniging.”
De leden staan niet alleen klaar om een boom te verkopen, ze vertellen de bezoekers ook graag meer over de activiteiten van Scouting Erica. De verkoop begint op vrijdag 4, 11 en 18 december van 11.00 tot 21.00 uur. Vervolgens op: zaterdag 5, 12 en 19 december: 9.00 tot 18.00 uur, zondag 6, 13 en 20 december van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag 9 en 16 december van 13.00 tot 18.00 uur. Info: www.scoutingerica.nl.