Afbeelding
Foto: Pixabay

Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Taalmaatjes gezocht voor SamenSpraak Gooise Meren. Vind je het leuk om taalmaatje te worden voor iemand uit een andere cultuur en ben je goed in taal? Je hebt een wekelijkse (zelf af te spreken) taalontmoeting met een anderstalige bij jou in de buurt. Je wordt ondersteund met advies en materialen door de coördinator van SamenSpraak.

- Zet jij Frans uit Bussum schaakmat? Frans is 72 jaar en wordt graag uitgedaagd voor een partijtje schaak en zoekt een gezellige tegenspeler die hem wat kan bijspijkeren in dit complexe spel. Door een chronische aandoening is hij aan huis gebonden. Zijn voorkeur gaat uit naar af en toe een afspraak op een middag.

- Zijn sociale media en goede doelen jouw ding? Dan zoekt Stichting Kinderen in Nood jou! Het doel van de stichting is de primaire ondersteuning van kinderen in Oost-Europa. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van teksten op hun socialemediakanalen. Het gaat om de website, Facebook en LinkedIn.

Voor informatie: info@vcgooisemeren.nl, www.vcgooisemeren.nl of bel naar 035-6938525.


Inzamelactie bij AH voor Voedselbank

GOOISE MEREN De AH-filialen Amersfoortsestraatweg in Naarden en Veerstraat in Bussum houden van 9 tot en met 22 november een inzamelingsactie voor de Voedselbank Naarden, Bussum en Hilversumse Meent.

"Dit keer zijn er geen vrijwilligers van de voedselbank aanwezig", laat voedselbank-woordvoerder Danielle Opdam weten. "De actieproducten zijn in de winkel te herkennen aan de vlaggen van de voedselbank. Mensen kunnen de producten afrekenen en in de daarvoor bestemde kratten doen. Komt u ook boodschappen doen bij AH en laat uw hart spreken?"
Vooralsnog gaat het nog altijd goed bij de voedselbank. Opdam: "We kunnen het nog aan. De oproep voor donaties tijdens de Week van de Voedselbank heeft ook zeker wat opgeleverd aan geldelijke donaties en ook goederen. Daar zijn we erg blij mee."