Tijdens de feestelijke openingsuitzending.
Tijdens de feestelijke openingsuitzending. Foto: Paul Ridderhof

Naarder begint lifestylezender GoodLIFE Radio

NAARDEN Lars Schotanus uit Naarden is begonnen met het nieuwe internetradiostation GoodLIFE Radio. Tijdens een feestelijke openingsuitzending werd onder meer de naam van het lifestylestation bekendgemaakt en werden de programmamakers voorgesteld.

GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn onder andere gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen, maar ook liefde, relaties en seks. "Het station speelt hiermee volledig in op de huidige coronapandemie, waarin mensen meer tijd thuis doorbrengen en worden beperkt in hun uitgaans- en reismogelijkheden", aldus Lars Schotanus.
"Ondanks alle negatieve berichtgeving en beperkingen in de huidige coronatijd willen wij met GoodLIFE Radio juist ook een positieve toon neerzetten", gaat hij verder. "Mensen werken meer thuis, besteden meer tijd aan hun gezin, nemen de tijd om uitgebreider te koken, kiezen een lekkerder wijntje en… luisteren meer naar radio en podcasts. Daar spelen we volledig op in met dit nieuwe station en brengen entertainment gewoon bij iedereen thuis." GoodLIFE Radio is voor Schotanus inmiddels het vijfde radiostation dat hij vanuit zijn bedrijf YPCA, De Radiofabriek lanceert.
Naast bekende namen uit de media- en lifestylewereld is er op het station ook volop ruimte voor nieuw presentatietalent. Zo begint Marc van Hal met het nieuwe maandelijkse programma Doing Good over persoonlijke ontwikkeling. Ook Fabiënne de Vries, Patricia van Liemt en Max Moszkowicz zijn er te horen.

Het station is te beluisteren via www.goodliferadio.nl.