Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Heb jij twee rechterhanden? Locatie ’t Akkertje is een woonvorm in Bussum voor veertien mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Wij zoeken een handige klusvrijwilliger die kleine klusjes voor ons mooie monumentale pand kan doen. Denk aan een lampje of schilderij ophangen of een muurtje verven. Onze bewoners zijn jou dankbaar.

- Werkgroep de Nieuwe Mens uit Bussum bestaat uit een bevlogen groep vrijwilligers die al meer dan veertig jaar lezingen op spiritueel gebied organiseert in Naarden. Volgens bezoekers geeft dat hun bewustzijn, kracht en groei. Wil jij als secretaris hieraan een bescheiden bijdrage leveren? Neem gerust contact op.

- Het Weegschaalmuseum Naarden geeft medio november proeflessen rekenen aan kinderen. Zo wordt met behulp van de heksenwaag uit 1714 geleerd te rekenen met gewichten. Wie vindt het leuk om hierin een bijdrage te geven. En wellicht in de toekomst nog meer gastlessen te geven. Je bent hartelijk welkom in de leuke groep vrijwilligers.

Belangstelling? Inloop iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl, of bel naar 06-15875692.


Cadeautje voor mantelzorgers

GOOISE MEREN Versa Welzijn rijdt dinsdag 10 november met een knalgele tuktuk met vrolijke muziek door de straten van Gooise Meren om bij zo veel mogelijk mantelzorgers een cadeautje te bezorgen. Het is een initiatief van de gemeente Gooise Meren.

De burgemeester reikt het eerste presentje uit aan een mantelzorger, daarna nemen de Versa-medewekers het over. De bezorgers blijven natuurlijk op de stoep of voortuin, op veilige afstand.

Meld je aan!

Bent u zelf mantelzorger en wilt u ook best een cadeau van de gemeente ontvangen of kent u een mantelzorger? Laat het weten. Neem daarvoor contact op met Aleid Borghardt, medewerker Mantelzorgondersteuning Gooise Meren: aborghardt@versawelzijn.nl of 06-82347609.