Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Je merkt bij Muziekvendel Nardinc dat het samen muziek maken vrolijkheid en vooral gezelligheid met zich meebrengt. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met muzikale affiniteit en bestuurlijke ervaring en heb je twee uurtjes per week over? Als voorzitter kun je je inzetten voor de verdere ontwikkelingen van deze mooie muziekvereniging.
- De Minister Calsschool zoekt voor haar twee locaties in Naarden voor de tussenschoolse opvang vrijwilligers. Zij vormen samen met de medewerkers van de SKBNM een goede combi om samen voor de kinderen een leuke overblijf te organiseren. Er is een kleine vergoeding beschikbaar, tijd van 11.45 tot 13.00 uur, dag in onderling overleg.
- Zou jij als buddy iets willen betekenen? Versa Vrijwillige Thuishulp zoekt voor een mevrouw in Naarden met hartklachten een buddy om even te praten over levensvragen of samen een klein blokje om. Het zou het leven van mevrouw weer wat opfleuren.

Inloop iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum, of stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692 of reageer via onze website www.vcgooisemeren.nl.


Bouwstart Kindcentrum Muiderkring

MUIDEN De eerste paaltjes voor het Kindcentrum Muiderberg bij het bouwterrein van De Krijgsman zijn de grond in gegaan.

Op het terrein van de voormalige kruitfabriek wordt nu hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe kindcentrum, dat begin 2022 de deuren opent. Het centrum biedt basisonderwijs en kinderopvang onder één dak en in één doorlopende lijn.

Tot de opening gaan leerlingen van de P.C. Hooftschool naar school op de huidige plek. De kinderopvang maakt tot 2022 gebruik van de tijdelijke locatie bij de P.C. Hooftschool en gaat - naast buitenschoolse opvang de Spetters in de Jozefschool - ook een BSO-groep starten in de P.C. Hooftschool. Zo probeert de SKBNM in de nu beschikbare ruimte toch meer opvangplekken te creëren om tegemoet te komen aan de grote vraag.