Afbeelding
Foto:

Pluim voor Naardermeerpuzzel

Het zoemde al geruime tijd rond. Met die prachtige foto's van Harry de Klein moest toch iets gedaan kunnen worden? En zo geschiedde.

We hebben in onze krant vaak de staaltjes van Harry's kunnen op gebied van natuurfotografie mogen aanschouwen. In de loop der tijd hingen er steeds vaker foto's van, met name, Naardermeer gevogelte aan de wand van De Machine aan de Overscheenseweg.

Uniek

Menig wandelaar en fietser heeft daar bij tante Annie een versnapering genuttigd en konden dus ook genieten van het fotowerk.
Toen kreeg Harry contact met twee goede kennissen, die eindelijk een goed plan op tafel legden. Ze zouden in samenwerking met de fotograaf ervoor kunnen zorgen dat er een heuse puzzel tot stand zou komen bestaande uit de mooiste foto's van wat de Naardermeer aan vogels te bieden heeft. Resultaat: een werkelijk unieke 500 stukjes tellende puzzel van een kleine 50 foto's.

Variatie

Ook zijn er een paar insecten op te vinden om de zaak wat variatie te geven. Hoe dan ook, deze Naardemeerpuzzel zal een groot publiek veel plezier verschaffen. De sleutelfiguur achter dit initiatief is mevrouw Margreet de Leeuw, die graag bereid is om iedereen te woord te staan.