Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder weer een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Breng jij wat gezelligheid in het leven van kleurrijke en hartelijke Joshina? Een 80-jarig dame met Indische roots uit Bussum is op zoek naar iemand die het leuk vindt om af en toe een bezoekje te brengen en een spelletje te doen. Graag op een maandag of dinsdagmiddag. Wie heeft interesse om dit te doen?

- Voor het Taalcafé in de bibliotheek Muiden zijn wij op zoek naar een coördinator die zorgt voor een goede begeleiding van de deelnemers en taalvrijwilligers. Je bent bekend met NT2. Mede dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers is het Taalcafé een succes en de bibliotheek Muiden biedt natuurlijk ondersteuning.

- Voor de BoodschappenPlusBus van Gooise Meren zijn wij nog op zoek naar begeleiders. Hoewel wij momenteel nog in een hele rustige fase zitten, zoeken we voor de toekomst begeleiders die willen meegaan met zeven gasten en een chauffeur naar een tuincentra, een concert of een dagje uit. Altijd in overleg. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent.

Loop even binnen op ons inloopspreekuur op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47, of stuur een mail naar: info@vcgoooisemeren.nl of bel naar 06-15875692.


Vrijwilligers in de prijzen

GOOISE MEREN Er kunnen weer vrijwilligers of organisaties genomineerd worden voor de Vrijwilligersprijzen in Gooise Meren.

Kent u iemand die zich zeer intensief, vrijwillig en belangeloos heeft ingezet voor anderen, bijvoorbeeld als vrijwilliger in de sport, op school, in de buurt of bij een vereniging? En vindt u dat hij of zij waardering verdient voor deze inzet? Nomineer deze persoon vóór 1 november 2020 voor een van de vrijwilligersprijzen van Gooise Meren: de Kleine Johannes voor Bussumers, het Naardens Compliment, de Muider Roemer en de Muiderbergse Echo. De uitreiking van de vrijwilligersprijzen vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in januari 2021.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: sbr@gooisemeren.nl