Al 60 jaar huwelijksgeluk voor Corrie en Dolf.
Al 60 jaar huwelijksgeluk voor Corrie en Dolf. Eigen foto

Corrie en Dolf Pel zijn na zestig jaar huwelijk nog altijd verliefd op elkaar: gevierd met stoepfeestje!

NAARDEN Corrie en Dolf Pel uit Naarden zijn op 17 augustus 1960 in het huwelijksbootje gestapt en na zestig jaar huwelijk nog altijd verliefd op elkaar.

Vorige week was het feest. Hun kinderen regelden een 1,5 meterstoepfeestje en gaven hun een vakantievoucher voor een bezoek aan hun schoondochter en zoon op Bonaire.
De twee leerden elkaar kennen in een snackbar in Hilversum. Dolf, nu 81 jaar oud, woonde in Hilversum en Corrie, inmiddels 79 jaar oud, in Naarden. ‘Zal ik je naar huis brengen?’, vroeg Dolf, waarmee het contact was gelegd. Ze waren direct heel close met elkaar, alhoewel hun verkeringstijd anderhalf jaar werd onderbroken door een dienstplicht van Dolf op Aruba. Maar de liefde van het echtpaar bleef en al snel kwamen de kinderen.

Vrolijkheid

Beiden zijn erg handig en dat hebben ze goed kunnen gebruiken tijdens hun werkzame leven. Corrie werkte als coupeuse en Dolf als isolatieplaatwerker. Ze kregen samen vijf zoons en zijn inmiddels de trotse grootouders van maar liefst twaalf kleinkinderen. Ook met hun vijf schoondochters zijn ze in hun nopjes.

Huwelijkspaar Corrie en Dolf houdt van vrolijkheid, Spanje en gezelligheid. Veel vrienden van hun kinderen zijn ook goede kennissen geworden van het koppel. Nog steeds hebben ze allebei een actief leven: Dolf als fietsenmaker op de Keverdijk en Corrie zit nog vaak achter de naaimachine om dingen te maken voor hun kinderen. Samen zijn ze vaak te vinden in hun bootje op de Vestinggracht en daarnaast zijn ze grote fan van rugbyclub ‘t Gooi, waar meerdere zoons rugbyen.