Start kinderkoren op maandag 31 augustus.
Start kinderkoren op maandag 31 augustus.

Donderdag 27 augustus

Fort Family Rally

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ga op ontdekking langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in Gooi en Vecht. Navigeer met bolletje-pijltje, los de puzzels en raadsels op en speel de fortenbingo. Geheel volgens de RIVM-regels. Dagelijks te bezoeken.

Vesting City Steptour

12.00 uur | Bezoekerscentrum Naarden

De Vesting Citytour is een mooie steptocht van ongeveer zes kilometer door de binnenstad en om de stadsmuren heen. Door deze leuke steptocht krijg je een goed beeld van deze middeleeuwse stad en zijn verleden. Voor meer informatie kijk op www.vestingadventure.nl. Dagelijks te bezoeken.

Musical & Dance

16.00 uur | De Gooische
Muziekschool Bussum

De Gooische Muziekschool geeft een open les van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Wil jij musicalster worden, doe mee en geef je op voor de open les dans, toneel en zang.

Orgelconcert

20.15 uur | Grote Kerk Naarden

Zomeravondorgelconcert in de Grote Kerk door de Franse organist Emmanuel Duperrey.

Weer naar de film

9.30 uur | Filmhuis Bussum

Weer gewoon naar de film, maar natuurlijk met inachtneming van 1,5 meter afstand. Films met artistieke en/of culturele waarde. Filmhuis Bussum ligt in het centrum vlak bij treinstation Naarden-Bussum, bushaltes en parkeergarage. Brediusweg 1, Bussum. Www.filmhuisbussum.nl.

Zaterdag 29 augustus

Fietstocht

15.00 uur | Gemeentehuis Bussum

Het CDA organiseert een fietstocht langs een aantal actuele bouwgebieden in Gooise Meren. We horen graag van inwoners wat zij belangrijk vinden. Deelname is gratis. Aanmelden kan via robin.claushuis@gmail.com.

Zondag 30 augustus

Natuurmeditatie

9.00 uur | Paviljoen Heidezicht Bussum

Een samenzijn in de natuur met stille loopmeditatie, eenvoudige mantra's en in contact zijn met de natuur om je heen. Start bij Heidezicht. Iedereen is welkom. Bijdrage 20 euro. Info en opgave: bel/app Akasha: 06-38261399.

Opening Oranje Bovenpad

11.00 uur | Meertje van Vlek
Naarden

Het Oranje Bovenpad wordt geopend door wethouder Luijten. De naam van het pad verwijst naar de actie van twee Naardense jongens die in de oorlog, tot woede van de Duitsers, 'Oranje Boven' hebben geschilderd op een toren.

Recital pianiste

16.00 uur | BIJ ANDREAS
Naarden

Nino Gvetadze speelt een voorproefje van haar nieuwe cd 'Einsam' met werken van Robert Schumann. Gvetadze is, behalve een pianiste van wereldformaat, artistiek leider van het Naarden International Piano Festival.

Maandag 31 augustus

Hui Chun Gong op de hei

8.45 uur | Paviljoen Heidezicht
Bussum

Een reeks van langzame, vloeiende bewegingen. Voor innerlijke kracht, balans en hernieuwde energie. Proefles is gratis, daarna 5 euro. Info en opgave: bel/app Akasha: 06-38261399.

Jeu de boules

10.00 uur | WOC Bellefleur
Naarden

De jeu-de-boulers spelen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Informatie en/of aanmelden: info@wocbellefleur.nl, 035-6953117 of kijk op www.wocbellefleur.nl.

Start kinderkoren

16.00 uur | De Gooische
Muziekschool Bussum

Vind jij het helemaal geweldig om samen te zingen en vind je het ook leuk om op te treden, doe dan mee met het kinderkoor van De Gooische Muziekschool. Informeer naar de mogelijkheden. Je start met drie proeflessen voor 15 euro. Www.degooischemuziekschool.nl.

Dinsdag 1 september

Masters of the Golden Age

10.00 uur | Bibliotheek Naarden

Kunsthistorica Ellen Louwerse komt vertellen over het boek 'Rijks'. Ze neemt je aan de hand van dit bijzondere boek mee naar de schatkamer van Nederland. Aanmelden via www.bibliotheekgooienmeer.nl of 085-2085418 is verplicht.

Woensdag 2 september

Domotica

10.00 uur | Bibliotheek Muiden

Domotica, oftewel het automatiseren en op afstand controleren en bedienen van alle zaken in en om je huis. Vooraf aanmelden via www.bibliotheekgooienmeer.nl of 085-2085418 is verplicht.

Gratis proeflessen theater

15.00 uur | Brandsmaschool
Bussum

Gratis theaterlessen om kennis te maken met onze theaterschool, nieuw in Bussum. Diverse groepen van 6 t/m 17 jaar. Www.zone1380.nl/bussum/.

Ook weer begonnen met
activiteiten? Meld ze dan via
Gooiagenda.nl.