De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, buitenspelen en zwemmen tijdens Dance Camp in De Lunet.
De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, buitenspelen en zwemmen tijdens Dance Camp in De Lunet. Foto: Jelly Jam Dance

Spetterend Dance Camp met minishow

NAARDEN Het was nog even spannend of het jaarlijkse Dance Camp van dansschool Jelly Jam Dance in de laatste week van de zomervakantie kon plaatsvinden. “Gelukkig was het lastmminute toch allemaal mogelijk en konden we zelfs een minishow houden volgens de RIVM-regels”, vertelt eigenares Willy Tiepel.

“De kinderen waren zo blij om weer te mogen dansen, buiten te spelen en te zwemmen in zwembad de Lunet. Allemaal stralende gezichtjes en daar doe je het voor", zegt Willy. Er werd tijdens het vijfdaagse dansfestijn zelfs een watergevecht georganiseerd en op de laatste dag vond er een minishow plaats.

Nu het nieuwe seizoen van start gaat is het mogelijk om gratis danslessen te volgen tijdens de Open Dansweken. Tot en met 31 augustus zijn alle lessen voor jong en oud uit te proberen, zoals diverse danslessen en nieuwe fitness-workouts. Nieuw op het lesrooster is Kpop-dance, dat is overgewaaid uit Korea en is in Europa al een hele rage onder de jeugd.

Lessen voor volwassenen

Jelly Jam Dance geeft inmiddels ook een flink aantal soorten lessen voor volwassenen. Willy: “In de strijd tegen het coronavirus is het van belang op je eigen gezondheid te letten en daar zelf iets aan te doen. Gezond eten en meer bewegen versterkt je immuunsysteem en houdt je weerstand op peil. Dat zorgt ervoor dat je niet ziek wordt.” Dat hoeft volgens Willy niet altijd een intensieve training te zijn, maar het gaat om de balans tussen ontspanning en inspanning. “Varieer je trainingen gedurende de week en combineer dansles bijvoorbeeld met een bootcamp buiten. Of een bodyshapeles met een yogales.”
Het is mogelijk om bij Jelly Jam Dance verschillende lessen met elkaar te combineren, zodat je een persoonlijk trainingsprogramma krijgt voor het behalen van de beste resultaten. “Wij werken met kleine trainingsgroepen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en kan trainen op eigen niveau.”

Meer informatie en het nieuwe lesrooster op de website: www.jellyjamdance.nl
Of maak een afspraak met Willy Tiepel voor een gratis proefles, work-out of trainingsschema via een e-mail naar: info@jellyjamdance.nl