Sole e Amore op vrijdag 21 augustus.
Sole e Amore op vrijdag 21 augustus.

Donderdag 20 augustus

Fort Family Rally

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ga op ontdekking langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in Gooi en Vecht. Navigeer met bolletje-pijltje, los de puzzels en raadsels op en speel de fortenbingo. Geheel volgens de RIVM-regels!

Koffieochtend

10.30 uur | De Kazerne Muiden

Iedere donderdagochtend bakkie doen bij de Kazerne in Muiden. Lydia, Monique en Caroline kijken uit naar uw komst. U bent van harte welkom. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer info: Caroline, opbouwwerker Versa Welzijn 06-82843440.

Vesting City Steptour

12.00 uur | Bezoekerscentrum Naarden

De Vesting Citytour is een mooie steptocht van ongeveer zes kilometer door de binnenstad en om de stadsmuren heen. Door deze leuke steptocht krijg je een goed beeld van deze middeleeuwse stad en zijn verleden. Door de strategische ligging maakte de Vesting Naarden deel uit van de Hollandse Waterlinie en was belangrijk ter bescherming van Amsterdam. Steppen door de prachtige straatjes met eeuwenoude huisjes met trapgevels, militaire gebouwen en leuke restaurants is een prachtige en unieke belevenis. U kunt deze tocht low budget doen en ontvangt dan een routekaart van ons, of onder begeleiding van een stadsgids. Onze gids begeleidt u tijdens de tocht en vertelt u mooie en interessante verhalen over de geschiedenis en het ontstaan van deze eeuwenoude garnizoensstad. De tocht is prima in een uur te rijden en is niet intensief, het is ook mogelijk om de tocht te verlengen tot acht kilometer. U huurt al een volwassenen tourstep voor 12,50 euro per persoon inclusief een gratis routekaart met de meeste bezienswaardigheden van deze Vestingstad. Voor de kids van zes tot tien jaar hebben wij stoere kindersteps; deze zijn te huur voor 7,50 euro. Voor groepen vanaf zes personen is het mogelijk om de Citytour met een gids te doen, de kosten zijn dan 22,50 euro inclusief huur step. Kijk voor meer informatie op www.vestingadventure.nl. Dagelijks te bezoeken.

Orgelconcert

20.15 uur | Grote Kerk Naarden

Dubbelconcert op de orgels van de Grote Kerk door Wybe Kooijmans en Harm Hoeve. '75 jaar bevrijding'.

Vrijdag 21 augustus

Mobiele koffietafel

10.30 uur | Van der Helstpark
Muiderberg

De mobiele koffietafel staat dit keer op het grasveldje bij het Van der Helstpark 1. Caroline en Sandra verwelkomen u graag met een bakkie koffie of thee en wat lekkers. We houden rekening met 1,5 meter. Meer info: Caroline, 06-82843440 (Versa).

Sole e Amore

19.30 uur | Majellakapel Bussum

Laat je meevoeren naar andere sferen met liederen over de zomer en de liefde. In augustus en september brengen sopraan Charlotte Houberg en pianiste Heleen Vegter Zuid-Europa naar Nederland. Meer info: www.podiumplein.nl/artiesten/charlotte-houberg.

Zaterdag 22 augustus

Zomers dineren

18.00 uur | Forteiland Pampus Muiden

Na 17.00 uur verandert het museale Forteiland Pampus in een zomerse hotspot waar je geweest moet zijn. Volop keuze aan diner- en overnachtingsmogelijkheden voor zowel jong als oud. Met doordeweeks 'Eindeloos Pampus' en 'Zomerlicht' op vrijdag en zaterdag.

Maandag 24 augustus

Jeu de boules

10.00 uur | WOC Bellefleur
Naarden

De jeu-de-boulers spelen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Informatie en/of aanmelden: info@wocbellefleur.nl, 035-6953117 of kijk op www.wocbellefleur.nl.

MIKA Met inzet kan alles

10.30 uur | Plein bij de SCAN
Naarden

Gezellig aan de koffie of thee voor een praatje en als je iets creatiefs wilt doen, is er van alles mogelijk.

Seniorencafé ASGM

10.30 uur | Brownies & Downies

Gezellig kopje koffie drinken en bijpraten. Voor zaterdag aanmelden bij Truus, 035-6920694.

Woensdag 26 augustus

Koffie om de Hoek

13.00 uur | Wijkcentrum Uit-Wijk Bussum

Gewoon buiten voor de deur van het buurthuis waar we samen gezellig een kop koffie drinken en bijpraten over van alles en nog wat. Kom je ook eens kijken? Marga & Alie verwelkomen je iedere woensdag van 13.00 tot 14.30 uur.

Gratis proefles theater

15.00 uur | De Rijver
Muiderberg

Theaterschool Zone 1380 houdt gratis proeflessen in toneel voor alle kinderen van 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Iedereen die kennis wil maken met onze theaterlessen is van harte welkom om mee te doen. Meedoen gaat via aanmelding op
www.zone1380.nl/muiderberg/.

Ook weer begonnen met
activiteiten? Meld ze dan via
Gooiagenda.nl.