Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder weer een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Een maal per maand een paar uurtjes over? Voor een gezellige man van 62 jaar uit Bussum met een licht verstandelijke handicap zoeken wij iemand die het leuk vindt om met hem iets te ondernemen. Naar de film, voetbal kijken, fietsen of wandelen: hij vindt alles leuk. Je doet hem er een groot plezier mee.

- De tienerdisco in de Kazerne in Muiden gaat in september weer starten. Vind je het leuk om een maal per maand hieraan mee te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is op vrijdag van 19.00 tot 22.30 uur.

- Gastvrouw huiskamer De Beer in Naarden. Voor deze kleinschalige woonlocatie voor mensen met dementie zijn wij op zoek naar personen die sfeer kunnen brengen in een huiskamer en aandacht hebben voor de medemens. Het gaat om twee uurtjes per week of twee weken. Je werkt samen met een zorgmedewerker. Fijn, net dat beetje meer aandacht voor onze bewoners!

Reageer op deze vacatures: via www.vcgooisemeren.nl of stuur een e-mail naar vc@versawelzijn.nl of bel naar 035-6938525.


Kantoor Vaarwens in Jachthaven Naarden

NAARDEN Stichting Vaarwens, die dagelijks Vaardagen verzorgt voor mensen in hun laatste levensfase, had behoefte aan eigen kantoorruimte en heeft een nieuw, drijvend kantoor in de jachthaven van Naarden.

Stichting Vaarwens werd 13,5 jaar geleden opgericht door Inge de Graaf en Evert Stel. Na een burn-out besloot Evert zijn droom na te jagen en te gaan varen. Inge ging met hem mee, maar ze wilde ook graag een doel hebben. Ze besloten om iemand in de laatste levensfase samen met naasten een dag aan boord uit te nodigen om ze zo een zorgeloze dag te bezorgen.
Zo groeide de stichting en hebben ze sinds maart dit jaar een eigen schip: De Vaarwens. Tijdens de coronacrisis werden de Vaardagen gedoogd en konden ze in april de eerste gasten meenemen op hun nieuwe schip.