Afbeelding
Foto: Inter Visual Studio/ Casper Bunschoten

Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder weer een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Miranda woont in Bussum is 42 jaar en gek op katten en wandelen in het bos; zij heeft een verstandelijke beperking. Wie vindt het leuk om af en toe op een dinsdag- of vrijdagavond of in het weekend een keertje met haar te wandelen of samen te koken of te winkelen, al naar gelang je eigen agenda?

- Voor de bibliotheken in Naarden, Bussum en Muiden zoeken wij gastvrouwen of -heren voor de uitlening. Als je goed met mensen kunt omgaan en van lezen houdt, dan is dit echt iets voor je. Indeling is door middel van een rooster en altijd in overleg.

- Voor de Stichting Tussen Vecht en Eem wordt een penningmeester gezocht. Iemand die de donateursadministratie, voorraad, publicaties en een eenvoudige financiƫle administratie etc. kan bijhouden. Het is een fijn bestuur waarin wij je van harte welkom heten. Het kost je twee uurtjes per week.

Reageer op deze vacatures via: www.vcgooisemeren.nl of stuur een mail naar vc@versawelzijn.nl of bel naar 035-6938525.


Burgemeester roept op corona maatregelen vol te houden

GOOISE MEREN Burgemeester Han ter Heegde doet een dringende oproep aan inwoners om de 1,5 metermaatregel nog vol te houden de komende maanden.

Nu in en buiten Nederland steeds meer nieuwe coronahaarden zijn, is het volgens de burgemeester extra belangrijk om de aandacht niet te laten verslappen. Ter Heegde: "Wij doen allemaal ons best om een tweede coronagolf te voorkomen." Daarnaast krijgen de jongeren van Gooise Meren complimenten van de burgemeester, omdat ze in het voorjaar goed hun bijdrage aan de beheersing van corona hebben geleverd. "Dat zullen we ook de komende maanden waarmaken en dat doen we voor de meest kwetsbaren: ouderen, mensen met een ziekte, mensen die in de zorg werken. Als burgemeester is mijn vertrouwen in u allen gesteld. Het zal ons lukken in Gooise Meren om corona eronder te krijgen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding