Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder weer een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Ga jij lekker gamen en voetballen met Boris van 14 uit Bussum? Heb jij tijd voor een leuk contact van een paar uurtjes per maand met iemand uit een heel andere cultuur en lijkt je het leuk om iemand een beetje wegwijs te maken in 't Gooi? En houd je van voetballen, zwemmen en gamen? Reageer dan!

- Voor Forteiland Pampus zijn wij met name tijdens de zomerperiode op zoek naar gastvrouwen en/of -heren. Heb jij deze zomer tijd over? Kom dan een dag per week vrijwilligerswerk doen op ons forteiland. Een geweldige sfeer en onze bezoekers zijn jou dankbaar!

- Een woonlocatie voor mensen met een licht verstandelijke handicap in Bussum is op zoek naar een kookvrijwilliger met humor die 1x per week, altijd in overleg, een lekkere maaltijd voor acht cliënten kan koken. Uiteraard mag je ook zelf lekker mee-eten als je dat leuk vindt.

- De Mauritzhof in Bussum, instelling voor GGZ, is voor een 39-jarige cliënt op zoek naar een vrijwilliger die hem kan helpen gitaar te leren spelen. In zijn appartement staat een gitaar. Ook houdt hij van een praatje!

Informatie: www.vcgooisemeren.nl, info@vcgooisemeren.nl of 06-15875692.


Stichting Berrona zoekt versterking

NAARDEN De Stichting Berrona is op zoek naar nieuwe bestuursleden.

"Wij zijn opgericht in 2014 om het zeilschip Berrona te restaureren in de Jachthaven Naarden", vertelt woordvoerder Mike Muller. "Met de hulp van velen is de restauratie voltooid en nu willen wij de Berrona inzetten om te varen met mensen uit de regio die sociaal en maatschappelijk achtergesteld zijn, jong en oud. Even lekker uitwaaien op het water! Hier hebben wij nieuwe bestuurders voor nodig."
Mensen die de sociale samenleving een warm hart toedragen en watersport door het bloed hebben stromen, wordt gevraagd te reageren per e-mail: info@berrona.nl of bellen met Mike Muller: 06-41725408.