HCAW organiseert deze zomer extra jeugdactiviteiten

BUSSUM HCAW organiseert deze zomer een aantal activiteiten voor de jeugd. Een van deze activiteiten is de Summer School. Daarnaast zullen de Centrale Trainingen voor de jeugd van HCAW, in tegenstelling tot andere jaren, dit jaar geen zomerstop kennen. Bovendien worden deze Centrale Trainingen in de zomer ook opengesteld voor niet-leden van HCAW.

De Summer School is een driedaags honk- en softbalevenement dat plaatsvindt van 20 tot en met 22 juli. Enthousiaste en gemotiveerde jeugdhonkballers (m/v) en softbalsters van 8 tot 18 jaar die de basisvaardigheden beheersen kunnen meedoen. Ook niet-HCAW leden kunnen zich hiervoor inschrijven. Tijdens de Summer School wordt er onder leiding van bekende instructeurs zoals onder anderen Kaj Timmermans, Delano Selassa, Jeandro Tromp en Eva Voortman, drie dagen lang in kleine groepen gewerkt aan alle vaardigheden van het honk- en/of softbal, maar bovenal staat spelplezier en passie voorop. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.HCAW.nl.

De Centrale Trainingen worden iedere woensdag gegeven: 17.15-18.30 uur Pupillen (10 t/m 12 jaar); 18.15-19.30 uur Aspiranten (13 t/m 15 jaar) en 19.15-20.30 uur Junioren (16 t/m 21 jaar). Meedoen? Wees een kwartier voor aanvang aanwezig op het complex aan de Zanderijweg in Bussum. Aanmelden is niet nodig. Trek sportkleding aan!