De zonnige zomerboekverkoop bij bibliotheek Gooi en meer.
De zonnige zomerboekverkoop bij bibliotheek Gooi en meer.

Donderdag 2 juli

Vesting Game Naarden

9.00 uur | Vesting Naarden

Zwerf door de oude vestingstad Naarden en beleef de historie! Doe diverse denk- en doe-opdrachten, ga op zoek naar antwoorden en het oplossen van raadsels in deze bijzondere citygame. Meer info en online te boeken via: shop.fortevenementen.nl.

Fort Family Rally

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ga op ontdekking langs de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in Gooi en Vecht. Navigeer met bolletje-pijltje, los de puzzels en raadsels op en speel de fortenbingo. Geheel volgens de RIVM-regels. Geschikt voor families met kinderen van 6 tot 16 jaar. Www.shop.fortevenementen.nl.

Koffieochtend

10.30 uur | De Kazerne Muiden

Iedere donderdagochtend bakkie doen. Lydia, Monique en Caroline kijken uit naar uw komst. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie: Caroline, opbouwwerker Versa Welzijn, 06-82843440.

Zondag 5 juli

Zondagochtend Klassiek

11.00 uur | deMess Naarden

Een try-outconcert van pianist Folke Nauta met werken van de Larense pianist en componist Cor de Groot.

Maandag 6 juli

Bellefleur is gedeeltelijk open

WOC Bellefleur Naarden

Bellefleur is weer gedeeltelijk open voor de volgende activiteiten: jeu de boules, inloop, fietsen en wandelen. Kijk voor meer informatie op www.wocbellefleur.nl.

Seniorencafé ASGM

10.30 uur | Brasserie Stokjes en Lepel

Ook wij hopen samen met u weer koffie te drinken en gezellig bij te praten, maar de regels zijn wel anders. Het is nu nodig u voor zaterdag aan te melden bij Truus, 035-6920694.

Woensdag 8 juli

Danskamp

10.00 uur | Balletschool Cabriole Naarden

Drie dagen vol danslessen in verschillende stijlen. Workshops, theater, muziek en creatieve activiteiten voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Kosten inclusief eten en drinken: 145 euro. Meld je aan via info@balletschoolcabriole.nl.

Koffie om de Hoek

13.00 uur | Wijkcentrum Uit Wijk Bussum

De Koffie om de Hoek-groep is weer begonnen. Gewoon buiten voor de deur van het buurthuis waar we samen gezellig een kop koffie drinken. Marga en Alie verwelkomen je iedere woensdag.

Handwerkclub ASGM

14.00 uur | de Palmpit Bussum

Handwerken, wij mogen het weer samen. We verruilen de dinsdag- voor de woensdagmiddag en natuurlijk houden we rekening met de corornamaatregelen. Voorlopig zult u zich via de vereniging moeten aanmelden als u wilt komen. 035-6938786. Www.seniorenvereniginggooisemeren.nl.

Langlopende activiteit

Zomerboekverkoop
(tot en met 4 juli)

Bibliotheek Gooi en meer Bussum

Omdat het heerlijk weer is verkopen we de boeken dit jaar in de buitenlucht. Tijdens openingstijden kun je op je gemak langs de tafels struinen die bij de bibliotheek staan. Al onze afgeschreven boeken in verschillende genres worden verkocht voor een prikkie. Kijk voor openingstijden op www.bibliotheekgooienmeer.nl.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.