Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'.

- Medewerker Technische Dienst (TD) Vesting Museum in Naarden. Bij de TD van het Vesting Museum werkt een gezellige ploeg medewerkers aan het onderhoud van gebouw, terrein en opstellingen in het museum. Werkzaamheden zijn onder meer: grasmaaien en groenonderhoud, werken aan verlichting en hekwerken, bouwen van tentoonstellingen, schilderwerk, onderhoud van de kannonnen en affuiten ect. Kortom, te veel om op te noemen en voor elk wat wils!

- Bij het Wijkontmoetingscentrum De Palmpit in Bussum wordt veel georganiseerd voor ouderen in de buurt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om voor de komende seizoenen mee te denken over het aanbod en af en toe aan te schuiven bij onze koffietafel. Altijd mogelijk om een keertje een vrijblijvend gesprek te voeren wat u zou kunnen betekenen voor ons bruisende ontmoetingscentrum.

- Forteiland Pampus in Muiden is vanaf juli weer de hele week open voor bezoekers uit het hele land. Men is op zoek naar gastvrouwen of -heren, al dan niet voor wat langere tijd of tijdelijk in de zomermaanden. Houd je van mensen en ben je (tijdelijk) beschikbaar en vind je het een uitdaging om gasten te ontvangen, reageer dan op deze leuke functie. Je werkt volgens een rooster dat in onderling overleg wordt vastgesteld.

Informatie: www.vcgooisemeren.nl, info@vcgooisemeren.nl of 06-15875692.


Lastige rups

GOOISE MEREN Wethouder Barbara Boudewijnse heeft aangegeven dat de vertraging in het opruimen van de eikenprocessierups aan de Cort van der Lindenlaan komt door een mechanisch defect.

De uitvoerder had problemen met de apparatuur. Maar voor de rest gaat het goed, vertelde zij aan Rolien Bekkema van de PvdA.
Bekkema had vragen gesteld over de bestrijding van de 'kriebelrups'. Ondanks rood-witte linten om de eikenbomen kwam de gemeente niet binnen 48 uur na signalering in actie. Een technisch mankement was daar dus de oorzaak van. "We houden het in de gaten", aldus het raadslid.