Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'.

- Wijkontmoetingscentrum De Palmpit (Bussum) gaat weer voorzichtig van start en is op zoek naar enthousiaste gastheren of -vrouwen. Vindt u het leuk om met mensen om te gaan, een praatje te maken, een kopje koffie of thee in te schenken en houdt u van gezelligheid? Reageer dan op deze leuke vacature.
- Houdt u van wandelen en woont u in Muiden? Heeft u een uurtje over per week of twee weken op maandag- of woensdagochtend? Een man van 80 jaar is blij met de wandeling en het gezelschap. Het Maatjesproject zorgt voor begeleiding en kijkt of er een klik is.
- Voor Gooise Meren zoekt buurtsportcoach Patrick vrijwilligers voor jeugdactiviteiten in de zomervakantie 2020. Ben jij deze zomervakantie op een of meerdere momenten beschikbaar om te ondersteunen bij ons zomeraanbod met sportieve activiteiten voor kinderen en heb jij affiniteit met kinderen van 6 tot en met 12 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij organiseren vanaf 4 juli wekelijks activiteiten in Naarden, Bussum, Muiden en Muiderberg. Alle activiteiten vinden plaats in de openbare ruimte en duren twee uur. Je wordt in onderling overleg en naar wens ingedeeld. In tijden van corona kunnen wij door jouw inzet meer kinderen bereiken.

Informatie: www.vcgooisemeren.nl, info@vcgooisemeren.nl of 06-15875692.


Supermarkten op zondag langer open

GOOISE MEREN Supermarkten mogen tot 1 juli op zon- en feestdagen van 9.00 tot 22.00 uur open zijn. De mogelijkheid om supermarkten op zondag te bevoorraden is niet verlengd.

Het college van B en W heeft de termijn verlengd nu de laatste weken versoepelingen in de samenleving zijn doorgevoerd. De verwachting is dat het drukker wordt in het openbare leven, en ook in de supermarkten.
Het college is zich ervan bewust dat de verruiming van de winkeltijden op zondag gevoelig is en verwacht dat de ondernemers er bij hun bedrijfsvoering rekening mee houden.