Afbeelding
Foto:

Ilse Boeschoten

Ilse Boeschoten (49) is zzp’er in de ouderenzorg en drogist. Ze woont al 18 jaar in Bussum.

Waar ben je druk mee?
"Twee jaar geleden besloot ik mijn hart te volgen en hulp te gaan bieden aan ouderen. Met Puur4You geef ik ondersteuning, aandacht én gezelligheid: boodschappen doen, mee naar de dokter of fysiotherapeut, een boterham smeren of samen koffiedrinken. Zo fijn om iets voor een ander te kunnen doen. Daarnaast werk ik al dertig jaar bij de leukste drogist op de Koekoeklaan in Bussum."

Wat weet men niet van jou?

"Dat ik gek ben op tuinieren. Hier kan ik hele dagen zoet mee zijn."

Lievelingsmuziek?

"Heel divers, net waar ik zin in heb. Thuis heb ik vaak Sublime FM aanstaan, heerlijk!"

Een ideale vrije dag?

"Dat is voor mij een dag waarop ik met familie of vriendinnen iets gezelligs ga doen. Een wandeling maken, verse bloemen in huis halen, een bezoekje aan het filmhuis. Daar word ik blij van."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik zou een bijzondere plek opzetten voor de ouderen om hen te verbinden met elkaar. En na deze onzekere periode een hele gave reis maken met mijn gezin, naar Bali bijvoorbeeld. Samen herinneringen maken, dat vind ik superwaardevol."

Wie verdient een pluim?
"Alle mensen in de zorg verdienen een megapluim."

Hoe houd jij het uit in coronatijd?
"Ik ben dankbaar voor onze puppy van bijna zes maanden, Saar. Ook maak ik het binnen gezellig, koken we nieuwe recepten en spelen we spelletjes. Helaas kan ik nu niet naar mijn klanten, maar ik kook wel voor ze en geef het dan (met veilige afstand!) af."

Een dag de burgemeester?
"Bekijken wat we gaan doen met het centrum, gezellige plek creëren i.p.v. al die lege winkels."