Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN In deze tijd van onzekerheid moeten we extra voor elkaar zorgen. Sommige mensen hebben hulp nodig. Kijk daarvoor op www.vcgooisemeren.nl bij 'coronavacatures'.

Kletsmaatje gezocht bij Stichting Het Begint met Taal.
Komen de muren op je af en zit je thuis? Heb je tijd over? Wil je iets betekenisvol doen voor de samenleving? Heb je interesse in andere culturen? En niet geheel onbelangrijk…. houd je van kletsen? Dan ben je bij Het Begint met Taal aan het juiste adres, want gedurende de coronacrisis lanceren wij ‘kletsmaatjes’. Online Nederlands kletsen een-op-een met een nieuwkomer, met behulp van onze online Tool voor Taalcoaching. Zo zorg jij ervoor dat nieuwkomers hun taalvaardigheid oefenen en in contact zijn, om elkaar samen door deze crisis te helpen. Ben je digitaal vaardig, spreek je goed Nederlands en ben je minimaal 1 uur per week beschikbaar?

Vrijwilligers gevraagd voor de Moestuin van Uit-Wijk
Voor de moestuin van Uit-Wijk worden twee vrijwilligers gevraagd. Ben je één dagdeel per week of twee weken beschikbaar en houd je van tuinieren, neem dan contact op. Je werkt zelfstandig of met één persoon samen, met inachtneming van de RIVM-regels.

Bewoner van Sherpa in Bussum zoekt licht inpakwerk of postwerk
Bij een bewoner van Sherpa in Bussum is zijn dagbesteding weggevallen en dat vindt hij heel erg jammer. Hij wil heel graag de handen uit de mouwen steken, bijvoorbeeld licht inpakwerk of postwerk. Heeft u één of meerdere klusjes voor hem neem dan even contact op via onze website met Sherpa.

Voor aanmelden of meer informatie: stuur een e-mail naar info@vcgooisemeren.nl of kijk op onze website www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692.


Afhalen van poffertjes

BUSSUM De poffertjeskraam Bussum is weer open. Niet om aan te schuiven in de kraam, maar om af te halen. Dat melden eigenaren Henk en Marjolein op hun website.

Afgelopen zondag en Koningsdag waren ze al open, maar vanaf heden vooralsnog alleen op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 19.00 uur. "We houden ons uiteraard wel aan de richtlijnen, en dus blijven we op anderhalve meter afstand."