Afbeelding

[Advertorial] Nieuwe Vomar is ruim opgezet met aandacht voor kwalitatieve producten

BUSSUM De Vomar aan de Landstraat 136 wordt verbouwd. De feestelijke opening is op dinsdag 24 maart. Klanten kunnen vanaf 9.00 uur zelf zien en ervaren hoe mooi de supermarkt is geworden.

door Astrid Maas

De supermarkt is niet groter geworden, maar de indeling en inrichting zijn veranderd. "Na de verbouwing herken je de winkel niet meer", vertelt filiaalmanager Dimitri Dekker.

Assortiment wordt uitgebreid

"Als je de winkel straks binnenloopt, kom je meteen op de groente- en fruitafdeling en daarna op de versafdeling. Het assortiment van deze afdelingen wordt uitgebreid met bijvoorbeeld meer biologische en vegetarische producten."

Vers gebakken broodjes

'Na de verbouwing herken je de winkel niet meer'

Daarna kom je op de broodafdeling die echt heel anders wordt en een stukje zelfbediening krijgt.
"Naast het bekende assortiment worden croissants, bruine en witte pistoletjes en luxe broodjes de hele dag door vers gebakken door onze medewerkers. De broodjes komen te liggen in de broodwand en je kunt zelf kiezen hoeveel en welke broodjes je wilt hebben.

Je eigen brood snijden kan straks ook met de broodmachine bij ons in de Vomar. De klant kan dan ook zelf de dikte bepalen."

Seizoentafel en wijneiland

"Bij de broodafdeling komt een tafel met verse koeken, donuts en muffins. Op de seizoentafel in de winkel staan seizoensgerelateerde producten voor bijvoorbeeld Pasen of een barbecue en op de luxe notentafel liggen vers gebrande noten zoals cashewnoten en amandelen. Bij de wijnafdeling komt een wijneiland met bijzondere wijnen. De bloemen- en non-foodafdeling krijgen een groter assortiment. Vomar is ook energiezuinig. De winkel wordt verwarmd via de warmte uit de koel- en vriesinstallatie en er is LED-verlichting. In de parkeergarage, onder de winkel, kun je je auto gratis parkeren."

Speciale aanbiedingen

Kom langs op dinsdag 24 maart om de verbouwde Vomar zelf te ervaren. " De eerste honderd klanten krijgen een appeltaart cadeau als ze meer dan 15 euro aan boodschappen besteden. Ook zijn er hele mooie aanbiedingen zoals een Asus laptop voor 149 euro en een Denver tablet voor 35 euro.

Wat natuurlijk blijft, is dat wij onze klanten altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs garanderen. Dat geldt voor verse producten tot A-merken."

Vomar zit aan de Landstraat 136 in Bussum, 035-692 33 54.
Meer informatie staat op
www.vomar.nl.